3 Eylül 2015 Perşembe

Hayatı kolaylaştıran tasarımlar

Hayatı Kolaylaştıran Birbirinden İlginç Pratik Çözüm. Ana Sayfa Haberler Gündem. Biz okurken niye yoktu ki bu?


Gelin kendileri küçük, faydaları büyük bu icatlara yakından . Hayatı kolaylaştıran tasarım harikaları Bu tasarımlar hem gözünüze hitap edşyor hemde kolaylık sağlıyor. Küçük mekanlara pratik çözümler .

Kendisi küçük işlevi büyük ev aletleri ile zamandan tasarruf etmenin keyfini çıkartmak istemez misiniz? Yeni bir ürün gördüğünüzde Bunu ben de düşünebilirdim dediğiniz oldu mu hiç? Merhaba arkadaşlar, kanalıma hoşgeldiniz :) Hayatınızda Fark Yaratacak ve Hayatınızı Kolaylaştıracak. Limitlerini Aşmış En Yeni Mutfak Aleti Buluşu - Hayat Kolaylaştıran İcatlar. LBRdg Kaçırılmaması Gereken Harika.


Günlük hayatımız bize vakit kaybettiren, can sıkan ufak tefek şeylerle dolu. Hayatımıza giren her yeni faydalı icat, hayatımızı çok daha kolay bir hale. Evde veya günlük hayatta işlerimizi kolaylaştırmak için bir çok ilginç buluş var.


Anne-baba olmayı teknik olarak kolaylaştıracak icatlara göz atın.

Vakitten kazandıran, masrafları azaltan, rahat ettiren ve bazı durumlarda hayat kurtaran zekice tasarlanmış . Bunlardan hangileri hayatınızı kolaylaştırır? Motosikletin gideceği yolu gösterenden, çanta . Useful Reuse Plastic Bottles Ideas Plastic happens to be one of the greatest invention of mankind. Hemen hepsi de günlük hayatımızı kolaylaştıracak pratik çözümler üretiyor.


Yöntemleri Dersi” kapsamında tasarladıkları hayatı. Kiminin faydası saymakla bitmedi, kimi dünyanın başına bela oldu, . Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri, günümüzde artan enerji taleplerini karşılamak ve daha ucuza mal etmek amacıyla güneş enerjisiyle. Türk öğrenciler, kurdukları teknoloji ve tasarım laboratuvarıyla icat. Gözlük, çamaşır makinası, bulaşık makinası, telefon, buzdolabı gibi günlük hayatta kullandığımız aletlerin icadıyla ilgili ilginç bilgileri derledik. Yumurta Tutucu: Çok şirin.


Son dönemde piyasaya çıkmış hayat kolaylaştıran tasarımlar. Uzakdoğu mutfağını seviyorsanız ancak tahta çubukları kullanma konusunda başarılı değilseniz bu icat tam . Hayvanların doğuştan gelen bazı özellikleri onların daha hızlı ilerlemesini, daha iyi bir avcı olmasını ve hayatta kalmalarını sağlayabilir. Marketten eve dönerken taşımanız gereken poşetler çok ağır geldiğinde veya evden her . Katlanabilen kesme tahtası.


Prizli yatak yükseltici ayaklar. Yaşar Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri, mezuniyet projeleri kapsamında insanların ve şirketlerin gerçek .

Duzenli pratik mutfaklar Hayati kolaylastiran zekice tasarimlar. Saç rengine ve makyaj tarzına bir türlü karar veremeyen kadınları zaman ve para harcamaktan kurtaran bu alet . Uzun yolda hayatınızı kolaylaştıracak araba aksesuarı önerilerimizi inceleyerek. Haberi okuyan herkes, ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan bu ürünlerden en az birine sahip olmak isteyecek. Kapak Tasarımı : Öncü Türkmen.


Yayınevi : Altın Bilek Yayınları . Yüzük Tasarım Telefon Tablet Tutucu: Telefonunuz Elinizden Düşmesin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar