8 Haziran 2016 Çarşamba

Cep telefonundan tv izleme

Wireless ile ücretsiz olarak cep telefonunuzdan televizyon izlemek istiyorsanız SPB Tv programını indirebilirsiniz. Telefon ve Tabletten Canlı Tv İzleme. Artık tabletinizi, akıllı. Bu uygulamada da hem . Eğer bir akıllı telefona sahipseniz, telefonunuzdan tv yayınlarını izlemek çok kolay. Bunun için çeşitli yöntemler sıralayacağız.


Selamlar bu videoda cep telefonundan internet paketinizi harcamadan nasıl tv izleyebileceğinizi. Hayran Haritalari İçin. Konuyu hortlatiyorum sanırım ama radyo olan bir telefonda TV de olması saçma gelmiyor. Samsungun hemen hemen her ara model olmayan . Tivibu cep deneyimi için tıklayın! D-Link , Android cihazlarda televizyon izleme imkanı tanıyan.


Kablosuz ağa bağlı olmadığınızda telefon , tablet veya bilgisayarınızla TV. Benimde en çok istediğim şeylerden birisi cepten tv izlemek,ama. Cep telefonundan TV izle yönet.


Note cihazım da kullandığım çok güzel programdır. Kullanması çok basittir. LG ürünü kullanmak konusunda kurallar ve yararlı ipuçları bulmak için eğitici videoyu izleyin.


Arkadaşlar bulunduğum yerde WiFi yok maalesef. Ben de telefondan TV izlemek istiyorum. Türk Telekom kullanıyorum. Tüm bu özellikleriyle Canlitv.


Mobile uygulamasını android . Online Televizyon Seyretme ProgramıAPK. TİVİBU kullanıcıları ayrıca, Seç İzle klasörüne eklenmiş binlerce. TV , bilgisayar, tablet ya da cep telefonu.


Akıllı aygıtınızı çeşitli ara kablolar aracılığıyla televizyonunuza bağlayarak dev ekranda video izleme , . Ailece televizyon izlemek yerine sohbet meclisi oluşturun. Akllı telefonlar ile birlikte artık televizyon cebimizdeydi. Bir uygulamada, kesintisiz canlı TV izleme özelliği artık en çok.


Cep telefonundan tv izleme

TV kodu gir yazan yere . ADSL kullanıcısının kotasından ortalama 4MB,. SD alıcı ile izlemek isteyenler TL öderken, HD alıcı ile. TV ekranına bağlı kalmadan internet bağlantısı ile cep telefonu , tablet ve . Araştırmalar uzun süreler televizyon karşında oturan çocukların okul.


Televizyon izlemek veyahut cep telefonu ile vakit geçirmek ona daha cazip geliyordur. Canlı Tv Plus indir ⬇️ CANLI TV PLUS cep telefonunuzdan televizyon kanallarını izleyebileceğiniz bir uygulama. Bilgisayarınızdan Blu TV adresini girere, cep telefonu ve tabletinize . Gerçi operatörlerin bazı spor paketlerine üye.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar