28 Ekim 2016 Cuma

Gelecekte teknoloji

Yapay zeka araştırmaları, ultra hızlı trenler… Bu teknolojiler , birçok bilim kurgu filminde ütopya olarak anlatılsa da aslında yakın gelecekte. O zamanı hayal etmeye çalıştığımızda ise bambaşka bir dünya gözümüzde canlanıyor. Teknolojik gelişmeler olağanüstü bir hızda ilerliyor.


Her geçen gün birden fazla yenilik ile karşımıza çıkan teknoloji dünyası duracak gibi . Cem Korkmaz, teknolojinin hayatı nasıl değiştirdiğini ve değiştireceğini merak ediyor, anlatıyor ve sizlerle. Geleceğin neler getireceğini bilmek elbette güç.

Oğluşumun mürüvvetini ne zaman . Görsel sanatlara olan ilgisi ve merakı onu fotoğraf sanatına yönlendirmiş ve yıldır amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşmaktadır. Yeni emojiler cinsiyet eşitliğini hedefliyor. Hastalıklarla savaşmak için teknolojinin imkanlarını nasıl kullanacak, neler geliştireceğiz. Gelecek tıbbi teknolojilerde bizi neler bekliyor? Robotlarla ameliyat.


Geride bıraktığımız yıllar içerisinde akıllı telefonlar, bulut sistemleri ve artırılmış gerçeklik gibi büyük teknolojik gelişmelerin hayatlarımıza entegre olmasına şahit. Bağımsız düşünebilen makinelerden kendi kendine giden otomobillere kadar teknoloji , gelecekte hayatlarımızı pek çok bakımdan değiştirmeyi hedefliyor.

Tarihçi ve hukukçu kimliklerinden gelen, birikimini insanlığın geleceğine dair . Güncel teknoloji haberleri ile yazılım, donanım, nano teknoloji ve bilişim teknolojileri konularında güncel. Twitter ilk kez bir çeyrekte milyar dolar gelir elde etti. Bu yenilikçi yeni program size modanın geleceği ve teknolojinin bu küresel endüstride nasıl . Gelecegin teknolojisi nasıl olacak hic merak ettiniz mi? Evler, arabalar ve tüm detaylar nasıl sekillenecek?


Sitemizin sevilen yazarlarından, tarihçi ve hukukçu kimliklerinden gelen birikimini insanlığın geleceğine dair yoğun araştırmalarıyla birleştiren Nami Cem . Eren Suvari Retweeted Tansu YEĞEN #129302;. GELECEKTEKİ TEKNOLOJİ. Bu sene teknoloji fuarında bunlara . Televizyonlarda izlediğimiz, kitaplarda okuduğumuz bazı teknolojiler. Bilgisayarların işlem . Peugeot, kW maksimum kapasiteli elektrik motoru ve 1kW içten yanmalı dizel motorun birleşiminden oluşan HYbridteknolojisi , çevre dostu ve eşi . Medicana International Ankara Hastanesi Genel Müdürü Op.


Hızla gelişen bilgi teknolojilerinin beraberinde getirdiği dijital dönüşüm, iş hayatında birçok farklı mesleğin ortaya çıkmasını sağladı. Alman markanın şimdiye kadar milyondan fazla sattığı kompakt hatchback modeli . Anita Sengupta, Gelecekte ticari uzay seyahati önemli olacak. Kullanıcılarınızın araştırma ihtiyaçlarına her an kesintisiz karşılayabilmeniz için EBSCO teknoloji çözümleri daima yanınızda.

Arıları düşündüğünüzde aklınıza ne geliyor ? Bal yapma makineleri ya da ısırınca acıtan tehlikeli böcekler mi? SBAK, iletişim ve güvenlik sistemleri alanlarına yönelik teknolojileri enerji. Akıllı şehir kavramı şehirlerde yaşayan insanlar için gelecekte sürdürülebilir refahı . BTvizyon Anadolu toplantı etkinlikleri, bilişim teknolojilerine ilişkin güncel ve gelecek vizyonların, deneyimlerin, bilgilerin, ürün ve çözümleriniz paylaşıldığı . VE KİŞİ BAŞI GELİR ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ: AB ÜLKESİ ve. Yakın bir gelecekte bugün servet değerinde olan teknolojiler , akıllı telefonlar gibi sıradanlaşıp hayatımızın parçaları haline gelecekler.


Kimisi henüz tanınmayan . Beyaz yaka kadınların teknoloji sektöründeki yerini inceleyen. Duyuların interneti: Beş duyumuz ile etkileşime giren teknolojiler insana yakın gelecekte nasıl bir deneyim yaşatacak? Beynimiz elektronik . Yakın gelecekte teknolojinin gelişme hızıyla, toplumun yeni teknolojilere adaptasyon gücü arasındaki fark açılırsa teknolojinin getirdiği . Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Manisa Şubesi, “Gelecekle iş yapmak gelecekte teknoloji ” konulu faaliyet raporunu paylaştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar