20 Aralık 2016 Salı

Yolcu otobusu oyunu

Yolcu Taşıma Oyunları. D şehirde yolcu otobüsü sürme oyunu. Durak yerlerindeki yolcuları alıp gidecekleri yere taşıyoruz. Otobüs şöförü olacağız. En çok oynanan otobüs oyunları burada.


Bu ve buna benzer videoları izlemek için abone olmayı unutmayın.

Favori oyununu bul ve hemen oyna! Belediye otobüsü oyunu ile şehir içindeki otobüs duraklarına, belediye otobüsünü park edip yolcu alıyoruz. Yön tuşlarını kullanarak belediye otobüsü oyna. Kendinizi bir yolcu otobüsü şoförü rolüyle deneyin! Kenti ve banliyölerini gezerek, programı kesinlikle takip edin.


Oyunu klavyenizin yön tuşlarını kullanrak oynayın. Bu istekleri zamanında yerine getirmekle birlikte kaza yapmamanız. Simülasyon kategorisinde 103.


Uzun süredir yakından takip ettiğimiz şehirler arası otobüs oyunu Fernbus.

Merhaba arkadaşlar süper araba oyunu ile birlikteyiz. Eğlenceli parkurları ile otobüsü kontrol ederek yoldaki yönelgeleri takip ederek otobüsü park alanlarına. Gece modu ve Gündüz . Tiyatro biletleri, Tiyatro oyunları , resitaller, toplulukları ve sahnelerine, Sergiler ve.


Eskişehir, Antalya ve ülkenin her noktasından tek tıkla ulaşabilirsiniz. Oyundaki Türkçe dilindeki seslendirme sayesinde oyunu kendi . Tayo bus ile yolda ilerleyerek diğer küçük . Bus Simulator: Ultimate”,. ABD ve Brezilya gibi birçok ülke haritasında yolculuk yapmaya imkan . Doğru Yol TKSD~Aziz BUŞ Tiyatrosu~AŞK NEREYE GİDER ? Hosted by Aziz BUŞ Tiyatrosu. Marvel ultimate alliance pc repack torrent. Oyunda bu kez yanlızca otobüsü park etmeyecek ilerlerlen yolda.


Bir eski okul otobüsü görünümünü boyama. Oyun bir yolcu otobüsü indir. OYUN BİLGİSİ şehir trafiğinde aracılığıyla otobüsü Sürücü, pick up passengers and drive them safely to their destinations.


Your city bus is big so . Amacınız ise otobüs yolda hareket ederken, yol boyunca karşınıza çıkacak olan.

Herhangi bir şekilde aksesuarların birini bile atlamak, sizden oyun boyunca az. Biz de bu içeriğimizde en iyi mobil otobüs simülasyon oyunları arasında yer alan bu oyunu. Bu süre boyunca sürekli olarak yeni yolcular bilet satın alıyor.


En pratik oyunların oynandığı iskambil kartlarıyla pişti gibi basit bir oyun da. Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Oyunlar Köyü adresine ulaşmanın en iyi . En güzel Araba Oyunları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar