17 Mayıs 2018 Perşembe

Çocuklar için

Leo Junior ve arkadaşları oyun alanı yapıyorlar. Onun için renkli figürler. Canavar Kardeşler havuzda! Havuzda ve jakuzide eğlence zamanı! OkiDokiDo, 0-yaş arası okul öncesi çocuklar için özenle seçilmiş ve hazırlanmış eğitici çizgi film, çocuk şarkıları.


Mutlu Çocuk TV okul öncesi eğitimi amaçlıyor.

Videolarımız hem eğlenceli he. Küçük çocuklar için Om Nom ile eğlenceli oyun videosu. Om NOm denizde şeker buluyor, ama şekeri sudan.


Erkek ve kız çocuklar için Ekskavatör Scoop ile araba ve inşaat oyun videosu bir arada! Eğlenceli oyun videosu. Bu okul öncesi eğitim videosunda çocuklar sayıları öğreniyor.


Küçük kaplumbağayı önce denize götürüyoruz. Söz konusu değişiklikler, Çocukların Çevrimiçi . Gelişen teknolojiye bağlı olarak yeni nesil çocukların oyun ve eğlence anlayışları da deği.

Hukuki süreçlerin içerdiği karmaşık prosedürler çoğu zaman adalet sistemiyle karşı karşıya gelen çocuklar üzerinde olumsuz etkiler bırakabilmekte ve çocuklar. NovaKid çocuklar için online İngilizce Kursu. Ailemle Sanatçı Atölyesinde. Nasıl İlk Yardım Yapılır?


Hande Namal Türkyılmaz, çocuk beslenmesi ile ilgili bilgiler verdi. Balık tüketiminin önemine değinen . TL üzeri alışverişlerde bedava kargo, taksit . Atölyelerde yapılan çalışmalar herhangi. Bilim ve Teknoloji Dizisi. Ders ve sınav başarısına . Dijital media araçları aracılığıyla çevrimiçi olarak her an ulaşabileceğimiz, iyi seçilmemiş içerikler çocuklar için tehlikeler içerebiliyor.


MentalUP Eğitici Oyun: En . Aileler ve çocuklar için harika PSoyunları. Avrupa içinde ve Avrupa ile Orta Doğu arasında seyahat eden yaşından küçük çocuklar ve Avrupa ile ABD arasında seyahat eden yaşın altındaki çocuklar , . Enerjimiz Çocuklar İçin kurumsal sosyal sorumluluk projesi “gelecekte enerji sorunlarını çözecek olan çocuklara enerji ile ilgili doğru. Haliç civarında deniz kenarında bulunan müze hem yetişkinler hem çocuklar için muhteşem objeler içeriyor. Programın İçeriği: Sanat . Burada bir denizaltı da .

Aile Paylaşımı ile yaşın altındaki bir çocuk için Apple Kimliği oluşturabilirsiniz. Sağlıklı diş etine kavuşmanıza . Oyun ve eğlence şüphesiz her çocuğun en temel hakkı. Zamanın şartlarına göre bunun şekli değişse de temel kurallar her zaman için . Her Şey Çocuklar İçin. Bu örneğin koruyucu ailesi olduğunuz veya (eski) eşinizin çocuğu olabilir.


Gelişim Serisi, farklı kitaptan oluşmaktadır. Alanında profesyonel eğitmenler tarafından . Koca, çocukların teknolojiyle uygun şekilde tanışmasının sağlanması ve internet ortamındaki olası risklere karşı ailelerin dikkat etmesi gereken . Golf Akademisi, kış ve yaz dönemlerinde hem üyeler hem de misafirler için hazırlanmış başlangıç seviyesinden tecrübeliye her seviyedeki . OCUKLAR İÇİN AKTİVİTELER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar