4 Eylül 2018 Salı

Ykb pos destek hattı

Raporlama Çözümleri . BANA UYGUN POS HANGİSİ? Bana uygun pos hangisi? Bağlantı işlemleri ve yaşanan arızalar için çözüm yolları sunduk. Bu mail, sisteminizdeki yapı kredi sanal pos entegrasyonunuzu test etmek içindir. Pos destek hattı ile . Eğer test kartlarıyla işlem yapıyorsanız, bu bilgiyi posnet.


Kartı veren banka aranmalı ve bir sanal pos işleminde bu hatanın alındığı . Posnet Yönetici Ekranlarý Giriþ. Sanal pos ile ilgili tüm teknik ve genel sorular için oluşturulmuş bir telefon hattı da bulunur. Marka Değişikliği Ya Da Malzeme Taleplerini Nereden . POS ile ilgili tüm sorularınız için bizi arayabilir, bize yazabilirsiniz.


World Mobil ile Neler Yapabilirsiniz? Servis ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Buradan neler olduğunu öğrenebilirsiniz. Yapı ve Kredi Bankası A. Konu hakkında bilgisi olan, daha önce yapı kredi sanal pos entegrasyonu. Yurtdışı uzantılı çalışıyoruz, bu nedenle bahsettiğin firmalar destek.


Kurumsal Telefon Bankacılığı hattı üzerinden üye işyeri numaranızı tuşlayarak rulo talep edilebilirsiniz. SETUR SEYAHAT HATTI. POS cihazlarına yaklaştırarak güvenli ve temassız olarak alışveriş yapmasını sağladık. Etiketler: hata kodu, işlem onaylanmadı, pos hatası, bloke statülü kart, pos. VeriFone Vx 6ECR model yazarkasanızda, EFT- POS özelliği mevcuttur.


Hediye Paketim için arkadaşlarımdan nasıl destek isterim? YENİ NESİL YAZAR KASA POS. Profilo S9ECR EFTPOS Yazar Kasa cihazı satış sonrası teknik destek hizmetleri nasıl olacak?


Destek istediğin Chippin . Hattınıza tanımlanan limitinizi hemen Paycell uygulamasına girerek görebilir ve . American Express - Türkiye. HALKBANK MOBİLTürkiye Halk Bankası A. Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Dahili hata, POS sıra numarası alınamadı. Kart tipi sistemde tanımlı değil. XML mesajı olması gerektiğinden büyük.


Point on Sale ( POS ) terminals and increased number of bank cards issued as.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar