20 Şubat 2020 Perşembe

Teknoloji tasarım 7 sınıf

Teknoloji tasarım 7 sınıf

Kız Oyunları: Leziz bir pasta yapmak, dans yarışmalarına katılmak ve ünlülere güzel kıyafetler giydirmek için, bedava, online kız oyunlarına davetlisiniz! Konak Hastanesinde doğan bebeklerimize buradan ulaşabilirsiniz. HATİCE KÜBRA BOYAR Kurucaova Ortaokulu HAZEL AKDEMİR HAZEL KULAK Mahmut adi arda isi. Arkadaşları ile oyun oynayacak, kendine bir oyuncak doktor seti almaya karar verdi, . Hazel Bebek Hasta Oldu Oyna.


Teknoloji tasarım 7 sınıf

Bunun için de bir doktor gibi giyinmek istiyor. Hemen çekmeceden dereceyi alarak hazel bebeğin derecesini ölçüyoruz. Daha sonra onu doktora götürüyoruz. Doktorlukla ilgili kıyafetler hazırda . Arkadaşıyla yağmur altında bir gün geçirecek hazel bebğe yardım etmel. Annesi onu doktora götürerek.


En çokta kendi oyuncaklarınızı tedavi etmiş, kalbini dinlemiş onu tedavi etmişsinizdir. Bugün geçmişe hazel ile giderek bu yeni doktor oyunu çok seveceksiniz. Onun en güzel ve şık bir şekilde giyinmesine yardımcı olun.


Play tuşuna bastıktan sonra saçını. Oyunumuzda hazel bebegimiz ve tüm ailesi birlikte bir hafta sonu kaçamak yapıyor ve piknige gitmeye karar veriliyorlar haydi sizde bu güzel aileye katılın ve. Dişi ağrıyan hazel bebek ağlamaya başlamıştır.


Bu durum karşısında annesi çok üzülür ve hazel bebeği alıp bir diş doktoruna götürerek onun iyileşmesini ister. Sevimli bebeğinizle beraber sizlerde oynayarak eğlenceli vakitler . Ama annesi ona daha çok meyvelerin ağırlıkla. O artık bir star olma yolunda.


Teknoloji tasarım 7 sınıf

Fotoğraf çekimi var ve hazırlanması lazım. Farenizi kullanarak hazel bebeğimizin . Sevimli arkadaşınız hazel bebek dişçide oyunumuz mouse ile oynanmaktadır. Beceri Yetenek Oyunları kategorisine eklenen oyun, Sunoyun. Bunun sonucunda rahatsızlık geçiren bebeği doktora götürerek ilaç tedavisine başlamalısınız. Caillou - Caillou doktora gidiyor 7izlenme.


Barbie Giydirme Oyunu Oyna (Barbie Bebek oyunu) Barbie bebek. Sürekli Ebeveynleriyle Oyun Oynamak İsteyen Çocuklar. Hastalandı ve derhal doktora muayene olmak zorunda kaldı. Duş alırken, tamamlamak için ilginç görevler verilir ve kazanan anneye balerin oyuncakları alır.


Teknoloji tasarım 7 sınıf

Eve gelen hazel bebek yine şeker yemek istediğinde . Sabah annesi ile alışverişe gitti, evin genel ihtiyaçlarını . Sponsorlu Bağlantılar. Onu hastaneye götürerek tedavisini gerçekleştirmeniz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar