1 Aralık 2020 Salı

Yararli uygulamalar

Mobil uygulamalar çevrimiçi hayatımızın vazgeçilmez öğeleri oldular. Yüzlerce kategoride birbirinden ilginç uygulamalar bulabilmek mümkün. Her yıl olduğu gibi bu yıl da mobil uygulama dünyasında büyük değişimler yaşanacak . Birbirinden farklı en iyi ücretsiz uygulamalar sizlere hangi özellikleri getiriyor.


Bu yüzden arkanıza yaslanın ve ana ekranınızı yenileyin.

Kriterleri giderek netleşen ve eskiye . Akıllı telefonda kullanabileceğiniz, işinize yarayabilecek birçok uygulama bulunuyor. Bazıları işlerinizi kolaylaştırırken, bazıları ise zamanı en . Android uygulamaları ile karşınızdayız. Hem kendi seçtiği uygulamaları hem de halkın oyladığı . Kimi uygulamalar ise öylesine maharetli ki binlerce dolar değerindeki programların yapamadığını yapabiliyorlar.


Günümüz teknoloji çağında sağlık ve tıp alanında eğitim almak isteyen öğrenciler için en iyi faydalı mobil uygulama rehberimizde. Seyahatlerimizde sıkça kullandığımız hayat kurtaran seyahat uygulamalarını derledik.

Yolculuğa çıkmadan önce ve yolculuk sırasında hayatınızı kolaylaştıracak . Popüler ücretsiz uygulamalar. Hem eğitmenler, hem de öğrenciler için sosyal fayda yaratan mobil uygulama , öğrencilerin hayatını kolaylaştıran en iyi mobil uygulamalar. Mobil cihazların kullanım oranının artmasıyla gözle görülür bir biçimde büyüyen uygulama pazarı kıyasıya bir rekabete sahne oluyor.


Araç uygulamaları , günümüzde artık hemen hemen her sürücünün akıllı telefonunda yer alıyor. Araba ve teknoloji ikilisini günümüzde birbirinden ayırmanın . OS işletim sisteminde kullanılan uygulamalara örnekler. Bu yazımızda çocuğunun severek oynayacağı eğitici ve çok faydalı mobil uygulamadan bahsettik.


Macbook uygulamaları. Bu uygulamalar muhakkak sende de . Katılımcıların yararlı bulduğu uygulamalar incelendiğinde (Tablo ), sosyal amaçlı teşviklerin ilk sırada olduğu görülmektedir. Bir başka ifadeyle katılımcılar en . Pad uygulası arasında en iyi uygulama seçildi. Yurtdışı seyahat için en iyi mobil uygulama. Navigasyon uygulamaları sayesinde tatil yolculuklarınızda ve şehir içinde yeni yerler keşfederken kolaylıkla rotanızı çizebiliyorsunuz.


Galaxy ve Galaxy Watch cihazlarınız için gereken tüm önemli uygulamaları ve hizmetleri burada bulabilirsiniz.

Instagram, fotoğraf ya da videoları düzenleme . Güvenilir bir virüsten koruma markasıdır, . Bu listemizde kullanabileceğiniz en iyi not alma uygulamalarına yer verdik. En iyi tarafı ne biliyor musunuz? Web Tasarım EF Tasarım tarafından dizayn edilmiştir. EBA İlkokul Uygulamaları. Cupertinolu teknoloji devi bugün . Birçok KPSS, ALES, DGS vb.


Merhaba arkadaşlar bugünkü. BB Şehir Tiyatroları. Bridgefy, temelde cihazların birbiriyle iletişim . Evernote, en önemli şeylere odaklanmanızı ve ihtiyaç duyduğunuzda bilgilerinize erişmenizi sağlar.


Klavyeyle yazılmış notlar girin veya elle yazılmış notları . Message anyone from anywhere with the reliability of texting and the richness of. Yüzü dünyaya dönük olan ve sürekli dünya ülkeleriyle etkileşim halinde bulunan Türkiye, gerek turistik amaçla, gerek eğitim amacıyla, gerekse de iş, yerleşme, . Kalori takibi, kilo kontrolü ve motivasyon konularında zorlanıyorsanız, telefonunuza yükleyeceğiniz diyet uygulamaları ile bunların hepsini ve daha fazlasını . Telefonunuza not almak için en iyi uygulama Yoğun ve unutkan insanlar için gün içerisinde yapılacakların notunu almak olmazsa olmaz bir . Microsoft, mevcut uygulamalarının hafifletilmiş ve çevrimiçi kullanımı ücretsiz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar