6 Ocak 2021 Çarşamba

Wordpress forum

En iyi seçme 3d korku oyunları , bedava, boyutlu ve korku dolu oyunları oynayın. Sizler için en iyi korku oyununu seçtik ve oyunların hakkında bilgiler verdik. Milyonlarca oyuncu tarafından ilgiyle oynanan korku oyunları. Korku oyunlarına ilgi duyan herkesin mutlaka.


Yılın maddeleri yarışması belirli bir yılda en iyi içeriğe sahip olan maddelerin seçildiği bir. Hayatta kalma- korku oyunu , tipik olarak klostrofobik mekanlarda ve.

En korkunç yaratıkların olduğu oyunlar. Ekran görüntülerine bakın, en son . Amnesia ve Penumbra aynı yapımcıdan çıkmış Yani üniversite öğrencilerinin bağımsız yapımı! Kesinlikle en büyük korku ve gerilim oyunlarıdır. Yeni bir oyun top videosu ile karşınızdayım.


Bu kez konumuz, korku oyunları. Diğer oyun videolarımızın. Işıkları kapatın ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz birbirinden başarılı bu oyunlarla korkmaya hazır olun!

Biz de sizlere bu sene içinde çıkmış olan ve çıkması beklenen en iyi korku . Listede bulunan oyunlar tamamen kişisel kriterlere göre belirlenmiştir ve genel olarak korkunçluk. Video oyunları , her ne kadar, gündelik yaşamın stresinden kurtulmak için. Yeni dosya konumuz,size tarihin en iyi korku -gerilim yapımlarını . Korku , gerilim ve macera tutkunları için dünya çapında bu türde en favori olan sanal gerçeklikle geliştirilmiş korku oyununu bir araya getirdik. Bizde bu videomuzda başta Mental Hospital serisinin son oyunu ve Slendrina gibi oyunların bulunduğu en iyi korku oyununu inceledik. Korku filmlerinden alamadığımız tadı yeri geldiğinde oyunlardan alıyoruz.


Bir sürü farklı korku oyunu gördüm ve sayısız yaratık tarafından korkutuldum. Peki bu oyunları sıraya koyacak olsam liste nasıl olurdu? En iyi müzikler ondaydı bir dönem, en iyi senaryo da çoğu kez onun oldu. Oyunlar aslında daha . Resident Evil, film serisinin de etkisiyle aksiyon serisine dönüştü.


Gelmiş geçmiş en iyi korku oyunu. Bizce bu listeyi okurken arkaya ürkütücü bir melodi açın. Tercihen kalbi yerinden çıkaran, insanı.


Cadılar Bayramı indirimlerinde alıp oynayabileceğiniz en iyi korku oyunlarını listeledik. Bölüm 3: Değişen dünya, değişen korku oyunları : Zor hayatlar, kolay. Zaman çok çabuk geçer, en güzel günler hiç anlamadığımız noktada .

Zombiler, yaratıklar, uzaylılar ve en kötüsü insanlar! Bu hafta Top listemizi oyunculara sunulmuş En Korkunç oyunları derleyerek oluşturduk. En güzel ve yeni, Pc ile oynanan korkutma oyunu listesi.


Listemde en iyi korku oyunlarını mı yoksa tüm korku . Outlast geçen hafta çıkan demo versiyonu ile gönüllerde şimdiden taht kurdu. Son yıllarda yükselişte olan korku oyunları ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Nedendir bilinmez, hepimiz ilk başta bir korkmak istiyoruz.


OS için en iyi korku oyunlarını listelediğimiz bu yazımızda gerçek korkularınızla yüzleşmeye hazır olun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar