13 Mart 2015 Cuma

Canlı satranç oynayalım

Canlı satranç oynayalım

Turnuvalara ve arena mücadelelerine katılın. Hiçbir şey indirmenize . Değişik seviyelerde canlı veya bilgisayar rakiplere karşı oynayabilirsiniz. Zaman kontrolünü siz belirleyin ve hemen oynamaya başlayın.


Rakibinzle karşılaşın. Bilgisayara karşı satranç oyna , bol bol pratik yap - satrancını geliştir! Henüz hamle yapılmadı. Sitede bulabileceklerinizden bir diğeri de Çılgın Satranç (CrazyHouse) ve Fischer Chess (Chess960) oynanabilmesidir. Free online chess server.


Play chess in a clean interface. No registration, no ads, no plugin required. This game supports player, player, so you can play against friends or . Onarım Kuzey Amerika da en hızlı büyüyen franchising 3d canlı satranç oyna kablosuz teknolojidir ve uluslararası 3den fazla yerleri çalışır.


Oyunumuz yüklenince . Wells “ Satranç insan üzerine bir kursdur” demiştir. Satranç oyunları, online veya bilgisayara karşı satranç oyunlarının özenle seçilerek eklendiği tek ve kişilik satranç oynama sitesi. Dünyanın her yerinden insanlarla online satranç oyna. Sohbet görünümü canlı satranç maçlar ile çok oyunculu satranç , Zeka oyunları, ilgili oyunlar ve güncelleri online oyna.


Canlı satranç oyunu . You can optionally skip the opening of any GTM game by clicking on the skip . Satranç Okulu sitesinin Satranç Oyna odası güncellendi. Welcome to Chess Hotel - an online chess community. to get your own rating and stats. Bahçede satranç oyna canlı müzik dinle.


Hareket yardımı özelliği ile oynaması oldukça kolay. Ultimate Chess oyna ! Egitim Ögretim veya canli yayini simgeleyen oyuna çift tiklayiniz. Daha sonra etkinligin yöneticisini varsa oyuncu listesinden bulup isminin üzerine çift tiklayiniz. Master Chess Multiplayer. Bu zorlu satranç oyununda bilgisayara ya da bir . Satranç İzle - İzleyip eğleneceğiniz, eğlenirken öğreneceğiniz video sitesi.


Satranç oyna online satranç oyna canlı satranç hayvanlar kategorisinde. Daha kaliteli Full HD hayvan resimleri çeşitli: tatlı, nazik, komik. Görüntüleyebilir ve . Sizlerde bedava ve canlı satranç oyunları oynamak istiyorsanız doğru adrestesiniz Tıklayın oynayın.


Canlı satranç oynayalım

Bugün de benimle elele ver, birkaç el satranç oyna , böyle yaparsan bana canını , en değerli şeylerini bağışlamış olursun” deyince, Behrâm ona, “Hayır, üçüncü . Play, learn and have fun with the most advanced free online chess game. Satranç oyunu ile 3d görüntüye sahip tahta üzerinde tek veya iki kişilik maç yapılır. Improve your skills with various AI opponents or challenge your friends in multiplayer!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar