30 Mart 2015 Pazartesi

Metin2 bo

Fotoğraf kalitesi düşürme. Tek bir sonuç gösteriliyor. Sitemize ekleyeceğimiz görseller hem yüksek kaliteli hem de düşük boyutlu olabilir.


Pixlr, profesyoneller ve fotoğraf düzenleme meraklıları tarafından kullanılan güçlü. Resmini yeniden boyutlandırarak piksel sayısını düşürmek , resimlerini daha . Hatta dosya boyutunu mümkün olduğunca düşürmek için birden .

Böylelikle dosyalarınızı basılabilir ve yakınlaştırabilirsiniz. Video boyutu küçültmek için Movavi Video Converter programını kullanın. Türkçe sürümünü şimdi indirin. Resimlerin çözünürlüğünü düşürün : En etkili yöntemlerden.


Eğer sunumu bastırmayı düşünmüyorsanız 96ppi çözünürlük yeterli olacaktır. PDF dosyalarını kolay, ücretsiz ve online küçültebilir ve optimize . Bu videomda resimlerinizin boyutunu kaliteden fazla ödün. Bu videoda büyük boyutlarda olan resim dökümanlarımızın hızlı ve kolay bir şekilde nasıl küçültüleceğini anlattık.

Orijinalden alıntı: CharismaBoy. Tam kullanmasını bilmiyorum ama şöyle bir site var. Donanım Haber Forum forum. Kalite kaybı olmadan görüntü boyutunu küçültmek için Benzersiz ve Güçlü JavaScript algoritması.


Picdiet güçlü, hızlı bir görüntü sıkıştırma aracıdır. Kullanımı çok kolay ve önde gelen resim formatlarını destekler. Kaliteli görüntüleri paylaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Telefonla çekilen fotoğrafların boyutu nasıl küçültülür ya da azaltılır? Bildiğiniz gibi artık akıllı telefonların büyük bölümü en az megapiksel . Eğer PNG sıkıştırma kalitesinde daha fazla kontrole ihtiyacınız varsa lütfen manuel modu aktif etmek için küçük resimleri kullanın.


Programsız resim boyutu küçültme için online ve ücretsiz web sitesi. Bir NEF (RAW) resim ve bir iyi kaliteli JPEG resim olmak üzere iki resim kaydedilir. Resim kalitesi aynı zamanda fotoğraf çekimi menüsündeki Resim kalitesi.


Düşük ölçekteki fotoğrafın ölçeğini arttırmak fotoğraf kalitesini arttırmaz. Yüksek ölçekteki fotoğrafın ölçeğini düşürmekte çok fazla düşürme. Caesium, resim ve fotoğraflarınızın dosya boyutlarını orijinal görüntü kalitesinden taviz . High Quality”: Küçülttüğümüz resimlerin kalitesinin yüksek olmasını . Bugörüntü ( ölçekli ) mevcuttur ücretsiz online fotoğraf editörü boyutlandırır.

Sadece yeniden boyutlandırmak ek olarak , yeni boyutuna uyacak şekilde iki . Yeni büyüklük, alt tarafta gösterilir. Aynı anda birden çok görüntünün boyutunu düşürmek için, görüntüleri . Bedava Online Resim Araçları - ücretsiz, üyeliksiz, beklemesiz, indirmesiz, kayıtsız, hilesiz. Bu da fotoğraf kalitesinin düşmesine sebep oluyor.


Sıkıştırma seviyesi arttıkça, hem dosyanın KB boyutu, hem de fotoğrafın kalitesi düşecektir. Bu yüzden kaliteyi olabildiğince yüksek tutmaya . Instagram fotoğraf kalitesi sorunu sizide mi rahatsız ediyor? Neyse ki, fotoğraflarınızı kalite kaybından endişe etmeden büyütmek için kullanabileceğiniz bazı araçlar var. Bu makalede, kaliteyi kaybetmeden bir fotoğrafın. Kayıpsız sıkıştırma, görüntünün herhangi bir kalite kaybı olmaksızın azaltıldığı.


Ve dosya boyutunu yine de oranında düşürmeyi başardık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar