21 Mayıs 2015 Perşembe

Ameliyat oyunları oyna türkçe

Ameliyat Oyunları - Ameliyat yapma doktorculuk oyunları sizi bekliyor. Ella: Kalça Cerrahisi. En güzel ameliyat oyunları Oyunmoyun.


Haydi doktor, hemşire olmak isteyenler yeteneklerinizi bu bölümde gösterin. Geleceğin doktorlarının severek oynayacağı en güzel ameliyat ve tedavi oyunları bu kategoride sizlerle buluşacak.

Sağlık oyunları oynayabilirsiniz. Kalp Ameliyatı Oyunu Oyna ve Beceri Oyunları kategorisindeki diğer oyunlara gözat. Ameliyat oyunları serisinden birisi olan el ameliyatı oyununda el cerrahisi ve yeteneğini göreceksiniz. Herhangi bir trafik kazası, iş kazası veya beklenmedik bir . Burun ameliyatı oyununda yapmanız gereken oyunun adından da.


Oyunu türkçe oynamak için ekranın sağ alt köşesindeki english yazısının üstüne gelip ordan . Bedava ameliyat oyunları oyna türkçe oyunları ve ameliyat oyunları oyna türkçe oyunları oyunu oynamanın tadını çıkar! Tüm oyunları özel ve özenle seçilmiş bir .

En çok oynanan ameliyat oyunları. Ayak Ameliyatı oyunları - Yetişkin oyunu oyna. OYUN KUZUSU TÜRKÇE OYUNLAR. Uzman doktor olarak ayak uzatma ameliyatını başarıyla tamamla.


Kalp zarı ameliyatı oyunu ile geleceğin doktor adayı sen olabilirsin şimdiden. Hadi hemen kolları sıva ve hastamıza yardımcı ol. Ciddi gögüs kafesi agrılarıyla . Few games take that od occasional gulf between what you intend to happen and what actually. En bayağı kara mizahla hayat kurtaran ciddi ameliyatları bir araya getiren muhteşem ameliyat. Burun Ameliyatı Oyna - Burun Ameliyatı oyunumuzda burnundan şikayetçi olan bir hastanın burun ameliyatını yapıyoruz.


Bu oyun 9kez oynandı. Estetik Ameliyatı Oyunu en kaliteli şekilde oynayabilirsiniz. Kanlı ameliyat oyunu yüklendikten sonra oyuna giriş yapabilirsiniz. Oyundaki amacınız sizlere verdiğimiz kolu ameliyat etmeye çalışmaktır.


Diz ameliyatı yapmanın tüm inceliklerini bu oyun ile öğreneceksin. Diz Ameliyatı Oyunu - Hem bir oyun hemde bilgi yuvası. Anna doğum yapma ameliyatı oyunu ile bir kadının doğumunu yapmasında yardımcı olacaksınız kızlar.

Bir kadının dünyaya bebek getirişine ve çektiği zorlukları . Kalp cerrahisi, karaciğer cerrahisi, kulak cerrahisi ve mide cerrahisi hastalarının tedavisi için en iyi cerrahi simülasyon doktor oyunu oyna. Anong sign pag buntis ka. Dişini söküp yerine implant tedavisi ile yeni bir yerleştirilmesi gereken bu hastamızın diş ameliyatını birlikte yapacağız. Bademcik Ameliyatı oyununa giriş ekranında sağ alttan oyun dilini muhakka Türkçe yapınız.


Böylece talimatları doğru şekilde anlayıp uygulayabilirsiniz. Application vampire pour une nuit. Audi adbremsen wechseln. Oyunumuz yüklendikten sonra mause yardımı oynaybiliriz. Oyunumuzda kızımız hamile ve son aylarında sancıları var her an dogum başlıya bilir evet oyun .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar