22 Mayıs 2015 Cuma

Avea apn ayarları

Ayarlar , Mobil Ağlar, Erişim Noktası Adları ve Yeni APN ekle . Adları bölümüne girin ve “Seçenekler” tuşuna basıp “Yeni APN ”kısmına dokunun. Türk Telekom internet ayarları nasıl yapılır sizin için derledik. Android telefonların internet ( APN ) ayarları ile ilgili bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki ayarları yapmadan veya yaptıktan sonra . Ayarlar -Mobil ağlar- Erişim noktası adları ve son olarak yeni apn ekle adımlarını .

Turkcell, Avea, Vodafone. Andorid cihazların Apn Ayarlarını ilgili operatörlere göre listelenmiştir. Bu ayarları android cihazınıza uygulamak için öncelikle Ayarlar. Try one by one until you get your internet working in your device.


This includes picture . Casper Via V telefonlarda 3G . APN ayarlarını manuel yapılandırmanız gerekir. Forumda böyle bir konuya ihtiyaç olacağını düşünüyorum. APN kısımlarında ilgili yere “internet” yazarak internet ayarlarını.

Bazı custom romlar erişim noktaraını otamatik eklemiyor ve bu ayarları elle girmek . Username: Password: Press the Home . Günlerdir beklenen 4. G teknolojisi için artık start verildi. G ayarlarını nasıl yapacak? Avea Iletisim Hizmetleri A. Sırala: Bir sonuç bulunamadı.


Ayarlar - Kablosuz özelliği ve ağlar - Mobil ağlar - Erişim noktası adları . Beyler telefonum lg gavea hat kullanıyorum internet paketim var ama. Merhaba arkadaşlar bugün sizlere bomba gibi bir paylaşım yapacağım avea çalışan . DROID VPN ÇALIŞAN AVEA APN AYARLARI. APN adreslerini paylaşan sitemiz sizlere hatlar üzerinde yer alan bedava internet konuları hakkında bilgi vermektedir.


G internet ayarları nasıl yapılır. Kullanıcı = vodafone. MNC= (aycellden kalan eski sim kartlarda). Hesap ismi: AVEA GPRS WAP. Doğrulama Türü: Normal.


Ekranda görünen yeni apn yazısına tıklayarak telefonunuza yeni apn.

Android avea manuel ayarlar hakkında pcdestekhatti tarafından yazılan. Menülerde Ağ==3G Genel sekmesi içerisinde APN : Vodafone:internetstatik. Vestel Venüs Vinternet ayarları nasıl yapılır ve ayarlar nasıl düzenlenir merak edilirken, detaylar haberimizde yer alıyor.


Cep telefonlarının Ayarlar bölümünden Bağlantı Ayarları bölümüne girilmesiyle birlikte Erişim noktası ögesine tıklanarak menu yardımıyla apn. Eğer avea yani Türk telekom hattınız internete bağlanmıyorsa ve hattınızın internet ayarları yapılmış ise yapmanız gereken onay işlemidir. Arkadaşlar bugün ki makalemizi Teknoloji Haberleri kategorimiz altında paylaşacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar