26 Haziran 2015 Cuma

Casper format atma tuşu

Grand Theft Auto Drift City, popülerliğini her zaman koruyan GTA serisine. En iyi konsol FPS oyunu bilgisayara geliyor. Ben bu oyunda arabasıyla zorlu pistte en iyi driftleri yapmalıdır.


Levelleri geç ve direksiyondaki maharetini . Peşindeki polislere yakalanmadan ve aracı dağıtmadan şehirde drift yap.

En güzel drift oyunları oyunlarını oyna . Bu videoda grafik kalitesini baz alarak en iyi drift oyununu sıraladık. Extreme Drift oyununu ücretsiz çevrimiçi oynayın! Android en iyi drift yarış oyunları hangileri? Klavyenizin yön tuşları ile arabanızın kontrolünü sağlayacağınız Çılgın Drift oyununda iyi drift yapabilmeniz için hız kontrolünü elden bırakmamalısınız. Ne kadar iyi bir yarışçı olduğunuzu göstermeye ne dersiniz?


Drift oyunları kategorisinden araba ve diğer taşıtlar ile gerçekleştirilen drift.

Eğer usta bir sürücüyseniz zemin fark etmeksizin en iyi drift atma olayını siz . Buzlu bir yolda arabanı ne kadar başarılı. Oyun Gemisi muhteşem . Drift 3D ile arabalarınızı istediğiniz gibi kaydıracağınız gerçekçi drift oyunu içinde kendinizi gösterebileceksiniz. Rakiplerinizden daha iyi bir . Drift , araba kullananlar için hayattaki büyük tutkuların başında gelir. Buzlu yollarda drift başlıyor ve rakiplerimizi geride bırakmaya ve en iyi puanı . Arkadaşlarla birlik ol, arabanı ayarla ve biraz lastik yak! CarX Drift Racing, sana kendini gerçek drift dünyasına sokma şansı vermektedir.


Para kazan, arabanı tamir et veya yenisini al ve şehrin en iyi yarışçısı ol. Spor arabası ile yolda teker kaydırma yapma oyunu. Araba Drift oyunu oyna. Drift çekme gösterisi yaparak puanları topla ve yeni arabalar al.


Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. PARA HİLELİ APK, drift yapma, araba simülasyon ve .

Drift mi yapmak istiyorsunuz veya drift oyunu mu oynamak istiyorsunuz. Bu kategori sadece drift severler için oluşturulmuş bir kategoridir. En çılgın drift oyunlarının listelendiği pano. Merhaba arkadaşlar Beceri ve Zeka katagorisine eklenen mükemmel bir oyun eminim sizlerde çok seveceksiniz.


Miami drift oyunu ile iyi eğlenceler. Evet, gerçek Drift araba yarış size şimdiye kadar istediğim bir tek! Yarış oyunları seviyor.


Dünya çapında Milyon oyuncunun favori drift ve yarış simülasyon oyunu olan efsanevi Drift Max . Günlük güncellenen oyunlar çeşitli kategorilere ayrılmıştır. Yerel Drift King, süper lüks 3D arabalara sahip en büyük drift yarışmasına katılmak. Hız için modifiye edilmiş son model arabanızla maksimum drift yapıyorsunuz. Sling drift oyna ve virajlardan dönerek yola devam et. Köşelerde bulunan direklere halat atarak sling drift oyunu oyna ve kaza yapmadan virajı dönüp ilerle.


Debriyaj ve el freni kullanılmadığı için hız iyi ayarlanmalıdır. Drift atarak yolda ilerleyen arabanın kontrolü zordur. Bu oyunda da kontrolü zor olan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar