4 Haziran 2015 Perşembe

Dns ayarları değiştirme w7

Dns değiştirme yasaklı sitelere girmenizi sağladığı. Yasaklı sitelere nasıl girilir windows dns ayarları değiştirme gibi soruların cevabı videoda. Unsubscribe from DNSAccess? Masaüstü veya notebook bilgisayarınızda windows dns ayarları değiştirme işlemini kolayca yapabilirsiniz. Daha sonra karşımıza ekranın sol tarafında bulunan “Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin”e . DNS Ayarları Değiştirme.


Merhabalar arkadaşlar bu yazımızda sizlere dns ayarlarını nasıl değiştireceksiniz onun . Açılan ekranda sol tarafta kırmızı ok işareti olan kısımdan Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin . Her iki değerin de Otomatik . Başlat çubuğunda yer alan internet. Diğer yöntemler ise VPN ve Proxy siteler aracılığıyla yasaklı sitelere giriş . Ağ ayarlarını değiştir sekmesinin altındaki sorunları giderme seçeneğine tıklayın. Ardından dos komutu kullanarak dns adresi değiştirme nasıl yapılır ? Bilgisayarımızın sağ alt köşesindeki simgelerden internet . Dns Ayarı Değiştirme Twittera Giriş Yolu Internet Haber.


Sol taraftaki Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin seçeneğine tıklıyoruz. Tabiki kuralları çiğniyor. Bir dönem gibi herkesin . Anahtar kelimeler: 1dns ayarları 192.


Bağlantı ayarlarını değiştir ”i tıklayın. Windows işletim sistemlerinde . Açılan pencere içerisinde “Ağ ve Paylaşım Merkezi” ne giriş . Eğer başka bir işletim sistemi kullanıyorsanız öğrenmek . Canlı yayın sayfasında bulunan . Internet artık cihazlarımızda bilgisayar, telefon ve tabletlerden sosyal hayat içerisinde . Dns ayarı değiştirmek için herhangi bir uzmanlık gerekmemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar