11 Aralık 2017 Pazartesi

Fotoğraf ile arama

Komik resimler, masaüstü için duvar kağıtları, şemalar ve resimli rehberler - sorgularınıza görsel şeklinde yanıtlar, resim ve fotoğrafa göre arama. Resimle arama yaptığınızda sonuçlarınız şunları içerebilir:. Fotoğraf çekme: Kameranızı bir nesneyi göstermek için kullanın ve ardından, Ara Arama simgesine . Yardım Geri bildirim gönder.


Sahip olduğunu bir fotoğraf var ve bu fotoğrafın farklı boyutlarını arıyorsunuz ama fotoğraf kaynağını veya.

Biz size bunun mobilde nasıl. Uygulama üzerinden fotoğraf çekerek arama yapabilirsiniz: Cep telefonunuzun kamerasıyla bir tablonun, ünlü ve önemli bir noktanın, barkodun veya QR . Artık aklınıza gelen pek çok anahtar kelimeyle . Pixel Mob, ücretsiz görseller için bir arama motoru işlevi görüyor. Anahtar kelimeler üzerind.


Twitter kullanıcıları artık Twitter üzerinden arama yaptıklarında sonuçlar . Başarı ile ilgili hazır fotoğraflar Arama.

Her bütçeye uygun milyonlarca fotoğraf ve görsel arayın. TinEye is a reverse image search engine. Sosyal medya devinin yeni arama yeteneği, artı fotoğraflardaki nesneleri . Aynı zamanda elinizdeki bir görselle arama yapmanıza da olanak tanıyor. Masaüstü bilgisayarınızda bir fotoğraf yükleyerek ya da bir internet . The latest versions of the Bing app (iOS and Android) let you snap a photo and image search it immediately.


You can upload a photo from your camera roll, scan. GOOGLE FOTOĞRAF ARAMA. Sokakta veya cep telefonunuz da herhangi bir sosyal medya aracında görüp, tamamını veya orijinalini . A reverse image search for related photo lookup. Discover similar images. Bing iOS uygulaması için Microsoft tarafından yayınlanan son güncelleme, uygulamaya yeni görsel arama yetenekleri kazandırıyor.


Justin Trudeau in blackface is a generous donor to Vancouver private schools and has . Find and compare lenses for your digital camera. Enter your exact requirements into our advanced search to find the lenses that will suit your needs.

HUAWEI Mobil Cihaz için SSS. To view ALL children, just click the Search button. PicFinder - Fotoğraf arama için kullanıcı değerlendirmesi: . Related: How to buy a photo you found on the internet and use one of our . Free genealogy search for your family history in photos.


If you find a photo of a family member owned by the . We scan and index the best free photos from the top stock sites. All photos are free for personal and commercial. No attribution required.


Search by surname, state, country and more. Türkiye Barolar Birliği, bütün baroların katılımıyla oluşan, kamu kurumu niteliğinde, tüzel kişiliği haiz bir üst meslek kuruluşudur. Yad Vashem houses the largest collections of photographs relating to the Holocaust in the world.


These photographs, which present people, places and events . She Said Yes - Save The Date. Vintage Scrollwork - Save The Date. Kişisel bulut dosya depolama servisi Lifebox, işe yarar özellikleri arasına, yüklenen fotoğraflarda yüz ve nesne tanımayı da ekledi.


Hepsiburada fotoğraf çekerek ürün arama özelliğini devreye aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar