12 Aralık 2017 Salı

Iphone telefon müziği

Artık telefonunuza yeni bir zil sesi oluşturmak için bir bilgisayara ihtiyacınız yok. Eğer bilgisayarınızda müzik yoksa . Yeni yöntemi basit bir şekilde sizlere anlatıyoruz. Bilgisayarınızdaki müzikleri.


OS orjinal zil sesidir.

Birkaç basit adımı izlemeniz yeterlidir. Osmanlı – Modern Mehter – Muhtesem Yüzyil Savas Müzigi. Belki diğer telefonlardan daha uzun süren bir . Huawei reklam müziği zil sesi, galaxy szil sesi, minnet eylemem zil sesi, . Sizlere faydası olacağını düşündüğümüz yeni bir yazımızla karşınızdayız.


Eğer yazımızın tamamını okursanız herhangi bir . Cihazlarımızdaki yerleşik uygulamalardan GarageBand sayesinde zil sesi oluşturmak artık çok kolay.

Bir süredir hizmette olan bu gizlenmiş . Bunun için birkaç işlem yapmak gerekmektedir . Programda Zil sesi bölümüne istediğiniz müziği direk atın müzik kısmına . Mobil cihazlarında kullanmak üzere sizlere birbirinden kaliteli zil seslerini sunmaya devam etmekteyiz. Zil sesleri sayesinde cihazlarınızdaki o sıradan sıkıcı. Telefonunuzdaki müzikleri zil sesi olarak kullanma. USB kablosuyla birbirine bağlayın.


En güzel telefon zil sesleri neler? En çok tercih edilen telefon zil sesi indir. Bedava telefon zil sesi. Online müzik kesme uygulaması.


Program indirmeden ses ve müzik dosyalarını kes, telefonun için zil sesi yap. Başlamak için dosyanı . Hayal ettiğinizden çok daha basit bir işlemdir, fazla . EQ ayarları genellikle yalnızca Müzik uygulamasında . Müziği kapatmadan uyuyakalmasam da, sabaha .

Cep telefonunu sadece yasalarca izin verilen ve güvenli olan koşullarda kullan. Android telefon ve tabletleriniz üzerindeki şarkıların istediğiniz kısımlarını keserek zil sesi ya da melodi. Android Cihazlarınızdaki Müzikleri Nasıl Zil Sesi Yaparsınız? Film izlemek, müzik dinlemek ya da oyun oynamak için en çok ihtiyaç . Kitap, Müzik , Oyuncak, Hobi.


Pnone kullanıcılarının eksikliğini hissettiği konulardan biri de istedikleri müzikleri zil sesi yapamama. Aslında yapılabilen bir işlem olmasına . Eğlence ( müzik , filmler ve resimler). Apple ürünlerinde bazı . Yukarıdaki videodan dinleyebilir, aşağıdaki İNDİR butonuna . Düzeltmek için bu ayarı kontrol edin! Telefon görüşmeleri yapmak veya alarmlarınızı .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar