22 Haziran 2018 Cuma

En iyi internet oyunları

Açık dünya ve battle royal oyunları son dönemlerin en popüler oyunları arasında yer alıyor. Son dönemlerin en iyi oyunlarına bir göz atalım. Popüler Oyunlar için Oyun Gemisi en iyi oyun sitesidir!


Bu bölümde son zamanların en çok . Sizler için Web üzerinden online veya download ederek oynayabileceğiniz toplam adet oyunu bir araya topladık.

Ancak site oyunları oynayabilmeniz için giriş yapmanızı istiyor ve. Eğer bir akıllı telefon sahibiyseniz, oyun oynamak dahil yapacağınız her işlem için internet. Evet, oyunlar pahalı. Ama oynamak için kuruş dahi ödemenin gerekmediği öyle güzel oyunlar var ki. Ders molalarında ücretsiz ve kısa sürede oynayacak oyun mu arıyorsunuz?


Siz yorulmayın, biz sizin için araştırdık! Transformice, HaxBall gibi tarayıcı üzerinden oynanabilen en iyi oyunları sıralıyoruz. Yapımcı: Bedirhan Köksal.

Her hafta olduğu gibi sizlere mobil. En Çok Oynanan Online Mobil Oyunlar ve Flash Oyunları ! Online Oyunlar - Tüm ücretsiz oyunlar KralOyun. Favori oyununu bul ve hemen oyna!


Son zamanlarda bağımlılık yapan mobil oyunları sizin için inceledik. Günümüz şartlarında her ne kadar Pc tabanlı oyunlar kadar çok olmasa da. Tabiki her oyun türünde olduğu gibi bu oyunlar arasından da. Sherwood Dungeon oynadığım ilk pc oyunu çok güzel ancak 10. Vay be, baykuş konuşabiliyor!


Business Insider oyunseverlerin eleştirileri, medya kritikleri ve satış rakamlarına göre tüm zamanların en iyi video oyunlarını sıraladı. Striker Zone: Ücretsiz Silah Oyunları Savaş. Derecelendirmesi üzerinden yıldız. Wings of War: En Iyi Uçak Oyunları. Arkadaşların birlikte oynadıkları oyun listesi!


Bakalım en çok oynanan oyunlar ne? En İyi Android Oyunları. BattleKnight bir ücretsiz online strateji oyunudur.

Sizin bildiğinizde Web Tabanlı Online oyunlar varsa bu konu altınada yazarsanız listeye eklerim. Ticari lisanslar sadece kayıtlı İnternet Kafeler tarafından görülebilir. Tarayıcı oyunları neredeyse hiç çaba harcamaya ihtiyaç duymadan oynanılabilen. Blast Arena, internetteki anonim rakibe karşı tarayıcınızda . Bugünün oyuncuları son derece şanslı. Oyun dünyasının tamamen ücretli olduğu dönemlerinin aksine bugün artık en güzel oyunlar bile . Browser Oyunu My Free FarBu oyunda en önemli şey senin online çiftliğin.


Gelmiş geçmiş en iyi çiftçi sen ol! Han Savaşları, harika bir MMO strateji oyununun bütün klasik özelliklerine sahip ödül kazanmış MMO idolüdür. Oynamak için internet bağlantısı da gerektirmiyor.


Orta Çağı demir bir yumruklu . PC Mag piyasadaki en iyi ücretsiz oyunlarını belirledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar