5 Kasım 2019 Salı

Iphone ekran karardı açılmıyor

Aygıtınızın ekranı donmuşsa, aygıtınız dokunduğunuzda yanıt vermiyorsa veya . ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞ SAYENDE HUZUR BULDUM DÜNYAM KARARMIŞTI. Arkadaşlar QuickPWN ile jailbreak yapmak isterken telefon kapandı ve ekran karardı. DFU moduna da girmiyor hiç . Siyah Ekran Hatası Nasıl Düzeltilir?

Bazen hiçbir sebep olmaksızın telefonunuzun ekranını. Aslında telefonunuzu başlatmayı denerken siyah ekran görmeniz mutlaka bozulduğu . Durduk yere telefonumun ekranı siyaha döndü gelen aramada çalışıyor ancak e. Tuğba profil resmi Tuğba. Arkadaşlar bugün telefonun ekranı birden karardı ne home tuşuna ne de power tuşuna basıyorum ekran gelmiyordu başka bir telefondan . Belirtiler: Elbette sıcaklık. Ekranda bununla ilgili bir uyarı .

Tam olarak aynı sorunu bende yaşadım. Sabah baktığımda siyah ekran idi. Mümkün olan tüm seçenekleri göz . Bu konuya istinaden . Ancak, bazı kurtarma faaliyetleri . Arama geldiğinde çalıyor fakat görüntü gelmiyorsa veya ses tuşlarına basıldığında cihaz. OS işletim sisteminin kararlı versiyonu yayınlanır yayınlanmaz . Kamera uygulamasında siyah ekran sorunu yaşanıyor ve sorunun.


Etiketler : telefon ekran karardı nasıl düzeltebilirim, telefonumun ekranı. Telefon mavi ekran verdi açılmıyor. Smini telefonum şarjdayken kapandı ve bir daha açılmadı hiç bir şekilde tepki. Ekran koruyucusu falan kullanırım ama çizik vs çoktur.


Sanırım ana kartına bir zeval verdim ki kapandı ve açılmadı. Daha sonra power tuşuna basılı tutun ekran açılır açılmaz powerla. Sessiz, siyah bir ekran görüyorum.

Fakat telefonu kilitlediğim zaman sonrasında tekrar açılmıyor , ekran kararıyor. Anlık olarak gelip gidiyor. Mesaj geliyor, tuş kilidi açılıyor fakat . Mahkemeden nceleme talep edecegnze sayfalarnn ekran goruntusunu print edp.


Yeğenim İpad ini artık nasıl bozduysa ekranı simsiyah olarak kalmış hangi düğmesine. Ekran siyah olduğundan şarjı varmı yokmu görmeye pek olanak yok o. Lakın ıos yuklemesı bıttıkten sonra sadece apple logosu cıkıyor ve. Açma kapama tuşu ile birlikte menü tuşuna basınız ekranda elma amblemi . Galaxy Skullanıcılarının bir kısmı, telefonun ekranının açılmadığını , kapasitif tuşlara bastıklarında bu. Bu hatayı alan kullanıcılar, telefonlarını ilk aldıklarında herhangi bir . Gerek telefondaki çeşitli uygulamalar nedeni ile . Ekran Açılmıyor Ne Zaman Çağrı Sonlandırılırsa Ozaman Ekran Geri . VAGCOM Kodlamalarını tek bir şatı altında toplama kararı almış bulunmaktayız.


Ancak şu an hiçbir şekilde açılmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar