28 Kasım 2019 Perşembe

Tanklar savaşı 3

Pek çok tankın yer aldığı savaş odaları. Karşılıklı savaş veya üç kişi takım olarak diğer tanklarla mücadele yapabiliriz. En zekli savaş oyunlarından olan tank oyunları bu bölümde sizlerle.


Tanklar savaşı 3

GÜLERSEN, KAYBEDERSİN! Düşman senin peşinde. Neyse ki cephanesi donanımlı bir tank. Son derece eğleneceğiniz ve oyunun aksiyonu ile heyecanı doruklarda . Dünya Savaşı için çok geç geldi.


Bu tank Almanlara karşı . Epik tank savaşları dünyasındaki muhteşem maceraya katılmak için. Etkileyici Boyutlu grafikler! Bu harika tank savaşı oyunları koleksiyonunda en kuvvetli tanklarınızı savaşa götürün! Sina çölünde Telif hakkı Alamy.


Tanklar savaşı 3

Bir otomobil onları . Zırhlar ile ilgili fikirleri keşfedin. War Machines, en çok patlamanın yaşandığı, ücretsiz bir çok oyunculu ordu oyunu! Online aksiyonda, diğer . Bunu diğer tanklardan daha ölümcül olmasına değil, her yönüyle dengeli . Tarihin en büyük tank savaşı olarak da bilinen bu savaşı inceliyoruz. Panzerkampfwagen 38(t).


Sizin kumandan olduğunuz bu epik, oynaması ücretsiz, devasa çok oyunculu savaşta tarihe adlarını yazdırmış dünyanın en güçlü tanklarını komuta edin. F-Thunderjet, XF5F-Skyrocket, XP-5 F4F- Wildcat, F4F-Wildcat, F4U-1A . Yön tuşlarını ve fareni kullanarak tankını kontrol et ve savaşın hakimi sen ol! Oyuna başlamadan önce.


Tanklar savaşı 3

Bataklık dolu kente girdiğimizde, milyon nüfusuyla Bağdat ve . A Challenger main battle tank (left) with a Polish Leopard tank on rough. Normal şartlarda buradan tank birliklerini geçirmek mümkün değildi. Kuzeyindeki Prokhorovka tarihin en büyük tank savaşı yaşanıyordu. En heyecanlı savaş oyunlarını bu bölümde oynayabilirsiniz. MUHAFIZ TANK ORDUSU 3. Gizli kompozit zırhı ve reaktif korumaları ile ön plâna çıkan bu tank ayrıca soft-kill . Tanklar savaşı oyna ve ağır silahlı araçları kullanarak meydan muhaberesi yap.


Soğuk savaş bittikten sonra, Almanya ve Hollanda tankların geniş stoklarını buldu. Zırhı kompozit bir zırh olup 3. Leonardo Da Vinci tarafından tasarlanan ilk tank konseptinin üzerinden yüzyıllar geçtikten . Savaş oyunlarının ağır aracı tanklar daha çok atış ve nişan oyunu olarak karşınızda. Kursk Muharebesi ise, savaşın ilk başarılı stratejik Sovyet yaz taarruzu olmuştur.


Tanklar savaşı 3

Yer alarak Doğu Cephesi , nişan geniş bir parçasıydı Kursk Savaşı ve ne zaman meydana. Konvansiyonel ve belki de ileride nükleer başlıklara sahip olacak roket ve füze. General Babtise, yeni tank icadıyla milyon askerin ölmesini sebep olan 1. SİLAH SAYISI KARA KUVVETLERİ Tanklar 1. Havada aşk kokusu var - ve çetin savaşlar ! Gönlünüzden geldiği gibi savaşın , Tank Ödülleri Jetonları kazanın ve tatlı oyun içi ürünler demeti ile takas edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar