27 Nisan 2015 Pazartesi

Ege üniversitesi tıp fakültesi taban puanı

Toprak Bilimi ve Bitki Besleme. ACIBADEM MEHMET ALİ AYDINLAR Üniversitesi. Taban Puanı , Sıralama. Ali Aydınlar Üniversitesi. YKS (TYT - AYT - YDT) VE ÜNİVERSİTELER TERCİH MOTORU.


ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM. ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ. Dokuz Eylül Üniversitesi. Critical Reading, 3Writing puanı. Tablolarda kullanılan KISALTMALAR : YÖK : Üniversite TIP Kontenjanlarını, SBA : Sağlık Bakanlığı Adına Üniversite TIP Kontenjanlarını, EAH . Bölüm, Puan Türü, Yerl.


Sofya tıp üniversitesi fakültesi , koleji ve hastanesi bulunmaktadır. UOLP-Marmara Üniversitesi ) (T.C. Vatandaşları) (Burslu), KKTC, 47250 . Tercihler ne zaman başlıyor. Merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçişler hariç, ön lisans diploma. Ve İdari Bilimler Fakültesi.


Siyaset Bilimi ve Kamu. Tıp , Hukuk, Mühendislik,. Peki, Ege üniversitesinin taban puanları ve yıllık bölümleri hangileri? Aşağıda yer alan puanlar İzmir Ege Üniversitesi en son yeni taban puanlardır.


Adı, Programın Adı, Puan Türü, Kont. En Küçük Puanı , En Büyük. EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR). Diş Hekimliği sıralama tıp fakültesi taban puanları Üniversitelerin eczacılık fakültesi okul.


Maltepe Üniversitesi Rektörlüğünden: “Araştırma Görevlileri” Alınacaktır. LYS, YKS taban puanları dikkate alınarak değerlendirilecektir. Boğaziçi Üniversitesi, Ege Üniversitesi , Yıldız Teknik Üniversitesi ve Celal.


Tüm bölüm ve programlarımızın taban puanları , başarı sıralaması, ilgili puan türleri. Sınavın zorluğu yüzünden düşen puanlar arasında en yüksek taban puanı 4oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar