3 Nisan 2015 Cuma

Metin12

Metin12

Fatura - Baskı alanında son teknolojiyi kullanan Anlaşmalı Matbaa Fatura Makbuz Form Basımı. Mükellefler, faaliyetleriyle ilgili olarak irsaliyeli fatura kullanmalarının yanı sıra, bundan böyle fatura ve sevk irsaliyesini ayrı ayrı da kullanabileceklerdir. RÜN ADI: İrsaliyeli Fatura ; ÜRÜN BİLGİSİ: İrsaliyeli Fatura. Ebat: 20xcm 14xcm 10xcm. Kağıt Türü: Otokopili (gr) Normal Kağıt (gr).


Metin12

Akay Matbaacılık, ankara matbaa, Broşür, Kartvizit, online matbaa, akay matbaa, matbaa hizmetleri, broşür çeşitleri, kuşe broşür,Ankara Kartvizit, Kartvizit . Fiyat, : 1TL + KDV. KDV Dahil, : 1TL. Kategori, : Ofis Kırtasiye , Faturalar. Marka Yayınevi, : Ulaş.


Stok Kodu, : 8697713220683. Kargo, : 1TL üzeri . Listesi direkt olarak eklenen irsaliyeleri gösterdiği gibi direkt fatura ekleme sonucunda sistem tarafından otomatik olarak oluşan ( İrsaliyeli Fatura gibi ) . Eyl 20- İrsaliyeli fatura Nedir? Kimler irsaliyeli fatura bastırabilir?


Milliyet Gazetesinde yayınlanan yazımız ile, belge mükerrerliğini önlemek amacıyla irsaliyeli fatura adı altında, hem sevk . Merhaba, İrsaliyeli fatura düzenlerken tane renk bulunmakta. Bunlar beyaz, pembe, yeşil ve sarı. Bu renkleri kimlere veriyoruz ve hangisi .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar