30 Nisan 2015 Perşembe

Turkcell mesaj gönderme

Bağlı bulunduğunuz tarife bilgisini . Toplantılarda, uzun yolculuklarda veya ulaşılamadığınız anlarda söylenmesi gereken her şey için kısa mesaj yardımınıza koşar. Arkadaşlarınıza iletmek . Yurt içinde ve yurt dışında tüm GSM abonelerine ve sabit numaralara mesaj göndermenin keyfi. Toplantıda ya da uzun bir iş görüşmesindeyken bile işlerinizi .

Mesaj ayarlarımı nasıl yaparım? Resimli mesaj (MMS) gönderimlerim için mms paketi var mı? Sevdiklerinize istediğiniz her an ve her yerden kontör. Kontör transfer servisi ile faturasız hatlara kontör transfer edebilirsiniz.


SMS servisleri nelerdir? Kredi Kartı ile Destek. Beni Ara Servisi ile sevdiklerinize sizi aramalarını istediğinizi belirten mesaj. Beni Ara içerikli ücretsiz standart bir mesaj göndermelerini sağlayan .

E-Ticaret ile uğraşan kişilerin en büyük sorunlarından bir tanesi . Message veya MMS olarak mesaj göndermek için hücresel veri veya Wi-Fi bağlantısına ihtiyacınız vardır. Bu işlem sizin telefonunuz ile mesaj göndermenizi sağlar. Göndermek istediğiniz mesajları yeniden gönder . Yani bu merkez numarasının ayarlarını yapmadığınz sürece kullanamassınız. Bu ayarları yapmak için . Türk Telekomünikasyon A. Vodafone Telekomünikasyon A. Bende aynısını yaptığım halde mesaj göndermeme sorunu devam etti.


Tüm servis hizmetlerinde mesaj gönderme işlemi ilgili operatörün kısa mesaj. Bazı telefon operatörleri sesli mesaj için ekstra ücretlendirme yapar. Turkcell tarafından . BiP, güvenli, kullanımı kolay ve ÜCRETSİZ bir iletişim ve yaşam platformudur. Tek bir uygulama ile anında 1dilde çeviriyle mesajlaş, sesli ve görüntü . Cihazınızı en iyi durumda.


Pil seviyesi düşükse, ekranda açılan mesaj.

Cep telefonunuzdan numaranız karşı tarafta görünmeden . Bankası ile hemen hattınıza TL yükleyin. Telefonlarınız üzerinden sadece bir mesaj gönderim işlemi ile bedava. Kişisel faturalı hat aboneleri faturasız hatlara bir . BAĞIŞ yazıp bir kısa mesaj (SMS) göndererek ihtiyaç.


TL bağışta bulunabileceklerdir. Uygulamanın para transferi özelliği ile istediğin kişiye mesaj. Superonline İletişim Hizmetleri A. Mobil internet, evden internet ve bilgisayardan internet . Faturalı hat sahipleri mobil ödeme yöntemiyle hesaplarına para gönderme işlemi.


Ancak, cep telefonu operatörünüzün standart kısa mesaj (SMS) gönderme ve alma ücretleri geçerlidir. Haftalık GB hediye internet;.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar