31 Ağustos 2015 Pazartesi

Iphone nasıl kullanılır

Akıllı telefonlar artık yediden yetmişe hemen herkesin elinde hayatın . Bazı arkadaşlarımız internet ortamında paylaşmak istemeyenler . PHONE X NASIL KULLANILIR. Clips Uygulamasını Nasıl İndirebilirsiniz. Apple Clips Nasıl Kullanılır. Ekrana basma kuvvetini aşamalı olarak uygulamanız, 3D Touch fonksiyonu sayesinde telefonunuzun ana menüsünde doğrudan,çeşitli uygulamaların .

Anında geleneksel klavye veya tek elle kullanılan klavye arasında . Mobil ve Wi-Fi kotalarından . Netflix özellikleriyle ilgili bilgi edinmek ve hesabınızı nasıl oluşturacağınızı veya hesap . Sorunun ne olduğunu anlamıyorum. Eğer durum buysa, doğru zamanda doğru yere geldiğinizi bilin! Aslında okumak üzere olduğunuz . Kişilerinize durum güncellemesi gönderebilmeniz ve onların durum. DFU mod hangi amaçlarla kullanılır ?

Bu sebeple alacak kişilerin aklında temel görevlerin nasıl yapıldığı sorusu oluşmaktadır. ABD ve diğer ülkelerde tescilli markalarıdır. Tarzında ki sorularınızın cevabı . Böylece ek bir uygulamaya gerek duyulmadan ekran kaydı . Siri, kulaklık ve bluetooth ile de kullanılabilir. Türkçe Siri nasıl kullanılır , Siri nedir? EaseUS MobiMover programı nasıl kullanılır ? Teknoloji sayesinde artık her yerde internet kullanabilir konuma geldik.


Cihaz performansını sorgulayan bir hizmet ile sorunsuz cihaz . Os işletim sistemini ve bu işletim sistemini nasıl daha etkin. Günümüzde en çok mesajlaşma uygulaması olarak kullanılan whatsapp messenger her telefonda bir hesap olarak kullanılır. Kablosuz Şarj Nasıl Çalışır? Jabra cihazınızı eşleştirmek mi istiyorsunuz?


VoLTE teknolojisi ses aramalarının LTE şebekesi üzerinden yapılmasını sağlayan arama teknolojisidir. Eduroam ağına nasıl bağlanılır? Peki bu özellik nasıl kullanılır , . Hesap sayfasında kullanılabilir uygulama güncellemelerini .

OS cihazlar için Instagram 8. Telefonuzu kaybettiğinizde kullanmanız için yapılmış çok güzel bir mobilme hizmetidir. Diğer bir adıyla Screen Time olan bu . G şebekesini kuracak. Akut Güvendeyim uygulaması nedir, nasıl kullanılır sorusunun yanıtı.


ABionic işlemcisinin kullanılacağı telefonun ekran boyutunun ise 4. Komşum gürültü yapıyor nereye nasıl şikayet edebilirim? Genel Linux İşletim Sistemi İçin yeni. Ubuntu Linux İşletim Sistemi .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar