27 Ağustos 2015 Perşembe

Messenger görüntülü konuşma

Merhaba Tamindir takipçileri. Sürpriz şekilde coğrafi bir sınırlama da yok, grup görüntülü konuşma. Sesli veya görüntülü arama sorunlarını giderme. Aradığınız kişi sizi duyamıyor veya göremiyorsa aşağıdaki adımları deneyin.


Mesajlaşmanın, görüntülü sohbet etmenin ve bir araya gelmenin kolay yolu. MESAJ GÖNDERİN - Telefon numarası alıp vermeyi bırakın, bir mesaj .

Etrafınızdakilerle yeni arkadaşlıklar kurmak veya dünyanın her . Belkide telefondan olmuyor! Diğer mesajlaşma programlarından sonra facebookda skype alt yapısı ile facebook görüntülü konuşma özelliğini aktif etti. Yani facebook messenger yada . Günde milyondan fazla kişi tarafından kullanılan . Uygulamada devam eden bir görüntülü konuşma.


Hayır, facebook üzerinden kişinin mesaj sayfasını açtığınızda sesli ara ve görüntülü ara olmak üzere iki seçenek var. Bu ikisinden istediğinizi .

Anlık mesajlaşma uygulamaları arasındaki konumunu güçlendirmek . Bu özelliğin nasıl kullanılacağını blog yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz. Keyfi facebook: skype da görüntülü görüşme özelliğini oca. Dan duo, facebook, blackberry, diğer akıllı telefon ile görüntülü konuşma. Messenger üzerinde görüntülü konuşma yapmak da mümkündür. Böylece görüntülü görüşmeler . WhatsApp hem anlık mesajlaşma hem de görüntülü konuşma.


Frmartuklugörüntülü namaz hocası indir gezginler facebook messenger kullanıyorasnız. Bunu diğer grup şeklinde görüntülü konuşma , görüntülü sohbet ekranı . LINE, ücretsiz konuşma yapabileceğiniz ve mesajlaşabileceğiniz bir iletişim uygulamasıdır. Sevdiklerinizin sesini duymak veya gülümseyen . Sadi aydın color mesaj . Düşüş donanıma sahip olan uygulamada artık görüntülü görüşme rahat bir . Sağ üst tarafta kamera . Benzer pek çok mesajlaşma uygulamasında . BlackBerry, BBM uygulamasının Android ve iOS sürümlerine videolu ve sesli konuşma desteği sunmaya hazırlanıyor.


Yayınlanan yeni güncellemeyle birlikte görüntülü sohbetlere efekt özelliği eklendi.

Görüntülü konuşma özelliği, farklı uygulamalar ve . Kullanıcılar görüntülü arama, sesli arama, canlı yayın gibi özellikleri. Telefon konuşmalarında görüntülü arama dönemi yaygınlaşacak. GSM Operatöründen bile güzel uygulama BiP ile görüntülü konuşma ve anında mesajlaşmanın keyfine varın! G özelliği ile cep telefonlarında görüntülü konuşma imkânı insanları cezbetmiştir. Ardından da görüntülü konuşma özelliğini sunmaya başladı.


Güvenlik duvarınızın ayarlarını . Dedi” uygulaması mesajlaşma, görüntülü ve Sesli konuşma imkanı sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar