31 Mayıs 2016 Salı

Netsis kullanımı

Interactive Wall Game için 2ve üzerindeki teklifleri. Buzlu duvar kırma oyunu beceri oyunları arasında bulunuyor. Oyundaki amaç ard arda dizili olan tüm duvarları olabildiğince hızlı bir şekilde kırmalısınız.


Hem de Türkçe desteği ile. Oyun ilk başlarda sizi sinir edebilir ama biraz alıştıktan sonra . Sawoid indir - Sawoi tuğla kırma oyunu temelli, beton blokların yanında düşmanla da mücadele ettiğiniz bağımlılık yapıcı, klasik ve ücretsiz bir oyun.

Kirma oyunu , ben blok kırma oyunu , topuk kırmaca oyunu , batman güç. Kırdığımız blokların içinden değişik özellikler çıkacak. Mouse yoluyla duvarları kırmaya çalışın. Beceri oyunlarından duvar kırma rekoru oyunları, duvar kırma rekoru oyunu oyna - Oyunlar 2. Tuğla kırma oyunu ile ekranda bulunan lav parçalarını patlatın.


Sarı mermiyi duvara doğru atarak tuğla kırma oyunu oyna ve ekranı temizleyerek bölümü bitir. Fakat bunu başarmanız o kadar da kolay olmayacak. Bu patron çok sinirli.

Sinirli patron ile buzdan olan duvarları yıkın yok edin. Oyunu YÖN TUŞLARİ VE FARE ile oynuyabilirsiniz. OYUN Açıklaması : Oyundaki nesneleri toplayarak duvarı kıracak olan delikanlıyı iyice hızlandıralım. Firmamızda çalışan John toplantıya yetişebilmesi için önünde bulunan buz duvar engellerini kırıp geçmesi gerekmektedir.


Tüm yapmanız gereken takım elbiseli adam . Unsubscribe from Fabulous. Elinizdeki küçük topları fırlatarak kırmızı duvarları yok edin. Farenizle Kullanmak . Yine her zamanki ufak oyunlarımdan birisini daha paylaşıyorum.


Bileni çoktur çeşit çeşit biton levelde aşağıdaki çubuğu mouse ile . Duvar Kırma oyunu Nasıl Oynanır? Satın al fikri gelişim duvar - kırma oyunu ebeveyn-çocuk çift eğitici oyuncaklar çocuk tahta oyunu mantık küçük ahşap yumurta kurtarmak için düşünme k brand. Blok Kırma oyunu oyna. Topla tuğla patlatma oyunu.


Cam blokları vur ve kır. Renkli blokların hepsini parçala ve yeni bölüme geç. Sinirli müdürümüz buzlu duvarları kırarak sakinleşecek.

Buz duvar kır oyununu kahramanz oyunlar farkıyla oynayın. En güzel buz duvar kırma oyunu ile en yeni oyunların tadını çıkarın! A dan Z ye herşey cam silme,tamir, duvar kırma ,montaj ne ararsanız ama.


Buz kırıcı oyununu maxoyun ile oynayın - en iyi flash oyun sitesi. Dördüncü duvarı Breaking video oyunu ve kitap gibi diğer medya içinde de . Atari oyunları arasında efsane haline gelen harika bir oyun. Klasik bir duvar oyunu olan Jardinains oyununda zorluk derecesi, devam etme özelliği, seviye . Beceri Oyunları - Bulmaca ve yetenek oyunları sizleri bekliyor.


Kabul etmek gerekirse oyun kolay bir oyun değil ilk oynayan bir kişi en fazla veya duvar kıracaktır. Oyun esnasında yavaş başlayıp hızlanan . Web tarayıcısında çalışan bu yeni oyun , sizi bir anda Windows günlerine geri .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar