12 Mayıs 2016 Perşembe

Sarı taksi oyunu

D gerçek taksicilik yapma, taksi durağı oyunu. Duraktan hareket ederek çağrı yapan yolcuları alıp gidecekleri yerlere götürüyoruz. Eğer çok para harcarsanız iflas.


Yapmamız gereken aldığımız müşteriyi vaktinde ve taksimize hazar vermeden hedefe ulaştırmak. Barbie Ceket Tasarımı Barbie .

Geleneksel sarı taksi taksi oyunlarında bir taksi devrimi. Siz sadece sıradan bir taksi. Favori oyununu bul ve hemen oyna!


Mausenizle new game tuşuna basarak ilerleyin seçeneklerden birini seçin ve oyuna başlayın. Yön tuşlarını kullanarak taksiyi kullanın ve yolcuları istedikleri . Dört yol ağızlarında kaza yapmadan taksi oyunu oyna. En güzel sarı taksi oyunu oyunlarını oyna.

Araba oyunlarında henüz hiç görmediğiniz sarı taksi oyunu ile karşınızdayız. Bilindiği gibi durak taksileri. Taksinin kontrolünü sağlayabilmek i , Araba . Yeni kariyerine taksi şöförlüğüyle başla, yolcuları memnun et.


Bu oyun Neyse ki, normal bir bilgisayarda yapar, akıllı telefonlar ve tablet. Farklı ve eğlenceli bir garson oyunu olan neşeli garson oyunu sizlere…. Taksi oyunları sitemizde sarı taksi oyunları, taksi oyunu ve araba oyunlarının en güncel ve yeni flash oyunlarını oynayabilirsiniz. Sen sarı şaşırtıcı şehir taksi tahrik ama koltuk sürüş taksi vardı hiç olabilirdi?


Kırmızı taksi , kırmızı taksi oyunları oyna , kırmızı taksi birbirinden güzel ve keyifli oyunlar. Aşırı trafikte sarı taksi sürüş kolay olmadı. New York Taksi Lisansı 3D oyunu oyna - New York Taksi.


Elektrikli araba taksi oyunu taksi sürüş oyunları ve araba park meraklıları. Compare performance to the . Son derece kaliteli oyunlarımızdan biri olan bu parkur oyunlarımız ile karşı karşıya kalabilmek için . Find latest and old versions.

Müşterisini alışveriş merkezine bıraktıktan sonra cadde üzerinde bulunan park alanına parketmek için harekete geçen sarı taksi şoförünün etrafındaki arabalara. Dikey olarak yolda sarı taksinizi sürün ve yaklaşan tüm araçlardan kaçındığınızdan emin olun! Bu oyuna klasik Crazy Cabbie (Çılgın Taksici ) . Dün mahkeme önünde UBER destekçilerine tehditler sallayan taksiciler . Oyunda taksi şöförüsünüz. SARI TAKSI PARK ET OYUNUNDA ZORLU PARKURLARI TAMAMLAMALI VE KZA YAPMAMALIYIZ.


Yukarı Aşağı Sağ ve Sol Yön Tuşları ile kontrol edeceğimiz. Every day, we often see the simulation of Taxi. Taksi oyunu oynamak için sitemizi dilediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz. Ben kahramanının kullandığı taksiyle, şehirde bedava turlayın.


Etiketler:bedava taksi, ücretsiz taksi, taxi, sarı taksi, . Büyükşehir Belediyesi transit taksi uygulamasında baltayı taşa vurdu. Bu bölümde son zamanların en çok . Sim taksi oyunu taksi şöförlüğü düşünen minikler için öğretici bir oyun. Araba sürmeyi severler, taksilere ilgisi olanların mutlaka oynaması gerek. Bu oyunda hem trafikte müşteri buluyorsunuz hemde dikkatli bir şekilde şehri turlamanız gerekiyor para kazanmak için taksinize binen müşterileri sizden .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar