2 Mayıs 2016 Pazartesi

Sihirbazlık gösterisi

Sihirbazlık gösterisi

Bu tarz videoların devamı için. Video içinde para yok etme numarası , iskambil kart numarası , kalem numarası gibi sihirbazlık gösterileri. Yanlış yapılan sihirbazlık numaraları ve hata yapan başarısız sihirbazlar beklenmeyen durmlarla karşılaşır. Arkadaşlarınıza ya da ailenize kolayca yapabileceğiniz bir kaç sihir.


Güldüy Güldüy Show Çocuk 7. Bölüm - Süper Çocuğun Düğünü - Duration: 13:20. Bu videoda arkadaşlarınıza yapabileceğiniz. Daha fazla video için kanala Abone olmayı unutmayın. Devamı İçin Beğen Butonuna Basıp Abone Olmayı. Bu etkinlik gerçekleşti, kaçırdığınız için üzgünüz.


Gösteri fırsatları seni bekliyor! Milyonlar izledi kendisini. Dede: Benim cebimde bu kadar para vardı sen . O yüzden sihirbazlık içinde hem zanaatın hem de sanatın olduğu bir alandır. Organizasyon firması olarak, sihirbaz gösterisi ve illüzyonist temini hizmeti veriyoruz. Detaylı bilgi için yazımızı okuyabilirsiniz.


Adem Aslan, Yetenek Sizsiniz sahnesinde sergilediği performansla jüriden evet alarak bir üst tura yükseldi. Mynet haber farkı ile bu sayfada. Haberleri için tıklayınız.


Ne sihirdir ne keramet, el çabukluğudur marifet . Kütüphane Haftasında yapılacak etkinlikler kapsamında, Ordulu oyuncu sayın Burçin Yoldaş tarafından eğitici- müzikal eşliğinde sihirbazlık gösterisi. Sevgili okurlar, bu kitabı alıp kapağını açarak sihirbazlık dünyasına girmiş. Abdullah Yılmaz-Orhan Tuncay, Yetenek Sizsiniz sahnesinde sergiledikleri performansla jüriden hayır oyu alarak yarışmaya veda etti. Gebze Belediyesi tarafından Karne Şenliği kapsamında düzenlenen sihirbazlık gösterisinde Gebzeli çocuklar stres attılar. Halil Yusul illüzyon gösterileriyle herkesi büyüledi.


Sihirbazlık gösterisi

Kaşık seyirciye gösteriden önce ve sonra kontrole verilebilir ancak hiçbir şey bulunamaz. Bu yöntem kaşığı büktüğünüzü göstermek için en . Prosyonel sihirbaz gösterilerimizle çok şaşıracak, gözlerinize inanamayacaksınız , sihirbazın yapmış olduğu ilizyon gösterileriyle hem büyükler hemde küçükler . Uzaktan duyulan flütün sesi, meraklılarını gösterinin olduğu meydana davet eden bir çağrıydı sanki. Oyuncak müzesinde sezon çocuklara ve büyüklere yönelik gösteriler sergiledim. Biraz eğlence katmak romantizmi geri getirebilir.


Lunaparka gitmek, bir tekne gezisi, havafişek gösterisi izlemek ya da bir sihirbazlık gösterisi gibi heyecan verici . Adam gibi bir sihirbazlık gösterisi yapmadı. Bu adamdan sihirbaz mihirbaz olmaz, dedi. Peyami Efendi bu sözü duymuştu.


Sihirbazlık gösterisi

Oralı bile olmadan işine doğru yürüdü. Evinizde yapabileceğiniz kıyafet değiştirme, iskambil hileleri ve kart numaraları . Yoğun iş temposundan yoruldunuz, sıkıldınız mı? Eğlenmek, biraz kafa dağıtmak, iş stresinden biraz uzaklaşmak mı istiyorsunuz?


Sihirli Bir Hikayem Var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar