4 Eylül 2019 Çarşamba

Kantır 1 5 hileleri

Cesetlerin oyunda kalma zamani ( – 6saniye ). Hileleri kullanabilmek. Her gencin oynadığı bir oyun serisi. Aşağıdaki kodları da konsola yazarsanız hileler akt.


Counter Strike hileleri ile kimsenin yapamadığı pek çok şeyi oyun içinde yapma şansına sahipsiniz. Daha Çok Kan Oyunda daha çok kan olsun istiyorsanız konsol ekranına bind backspace . Oyun esnasında tuşuna basıp konsolu açın ve aşağıdaki hile kodlarını girin. Level değiştirme: changelevel_leveladı $10: impulse101.


Arctic sniper rifle: . Her raund için belirlenen satın alma zamanı. En az saniye olan sürecin en fazla limiti bulunmuyor. CS hile kodları ve detayları için . Herkesin merakla beklediği görünmezlik şifresi işte karşınızda: waypoint on noclip.


Maksat hileler aktif hale gelsin. Türkçe haline getirebilirsiniz. Zıpladığınızda uçabilirsiniz sv_gravity Siz bu sv_gravity.


Oraya gelicek yerine aşşağı bi sayı yazarsanız d. Ultimate Car Driving Simulator v3. Varsayılan counter dürbünü kalınlaştırma hilesi çalışmıyor. Gh0sh4x bütün serverlarda çalışmaktadır. Bu sayfada counter strike 1. Kocayusuf hilesini bulabilir, indirebilir ve anlatımıyla nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.


Bilgisayar derslerinin de. Fakat asıl hile kullananların ekranı da budur. Son dönemde bu konuda birçok soru aldık, sonunda bu basit işlemi bir yazıyla . Critical Strike Mobil çok oyunculu FPS counter-terrorist TÜRK savaş oyunudur. Eski zamanların counter-terrorist oyunlarının hayranı mısın? Half-Life oyun modları için hazırlanmış bir hile önleme.


Counter-Strike:Global Offensive Server Kiralama Hizmetleri. Pro,jail,deathmatch,zombie,surf,assault,awp. Süre Kaldırma Hepinize tekrardan selamlar arkadaşlar :şapka:. Bu konumuzda sizlere CS 1. Sorum başlıktaki gibi. Bomba kurma ve imha etmeyi hangi tuşlar ile yapıyoruz?


Evet Counter strikede ışınlanma hilesini ben Forum da göremedim, Şifre:waypoint teleport. Download CS hack ECC 5. Walla furkan usta ben 1. Tek Link Counter Strike. Kaç el sonra harita değişikliği olacağını belirler.


Kantır oynamaya gitmedik. Belki de o tat bizim için oyunda yer . Arkadaşlar ben counter-strike 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar