24 Eylül 2019 Salı

Uplay indir

Kayayı kontrol edin ve tüm zombileri ezerek bölümleri geçin. Oldukça başarılı 3d grafiklere . Bu konudaki kullanıcılar: 1. Merhaba Ben Tunahan , Aksiyon ve Macera Oyunu Olan Earn To Die Oyununu Oynadım. Favori oyununu bul ve hemen oyna! Aynı zamanda parkura yerleştirilen .

Oyununda arabanızı geliştirerek daha uzaktaki . Arabayla zombi ezme oyunu ile iyi eğlenceler. Kazandığın paralarla garaja gidip arabanı geliştir ve tekrar ez. Play ile oyuna başla, Go dersen . Sitede bir çok zombi oyunları kategorisi yanı sıra savaş oyunları , korku oyunları ve zombi ezmece. En yeni Araba Oyunları. Bedava olarak oynayabileceğiniz flash oyun.


Ben bu sefer karavanı ile zombi ezmeye çıkıyor.

Karavan ile giderken puanları toplamayı unutma. Bu oyun koleksiyonunda, birçok farklı senaryo kapsamında zombiler konu ediliyor. Uzunca bir aranın ardından yeni bir zombi oyunu siz oyun severlerle. Oyunda amacınız kasabanızı işgal eden zombilerden evinizi korumak. Yön tuşları ile arabayı kontrol edebilirsiniz.


Zombie Ezme Oyunu Flash Oyunları. Klavyede yukarı yön . Birçok kişi tarafından takip edilen, liste başı Earn to Die oyununda arabanızla bir zombi kıyametine doğru yol alın! Bir zombi kıyamet yolunuzu sürün. Silahlarınızı Yangın ve yolu tüm zombi öldürmek. Diğer araçların ve engellerin kaçının ve kadarıyla yapabilirsiniz olarak.


Tüm oyunları özel ve özenle seçilmiş bir sürü oyun sitesidir oyunim. Ayrıca Araba Oyunları bölümünden diğer oyunları inceleyebilirsiniz. Bu oyunda zombi ezme mantığı biraz daha farklı. Oyunda toplam üç adet araç bulunmakta birincisi taksi, ikincisi . En iyi zombi Ezme Arabası oyununda iyi eğlenceler diliyoruz!


Strateji içerisinden yüzlerce oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Meb yasaksız oyunlar.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanan oyunlar arasında bulunan meb oyun zombi ezmece ile her yaştan insanın oynayabileceği zevkli bir . Tarayıcı oyunlarının en yeni sürümlerini öğrenmek, için bloga giriş yapın. Her biri farklı haritalar üzerinden . Yeni Nesil Unity 3D (Unity Web GL) oyunları Chrome ile de açabilirsiniz. Herhangi bir ayara ihtiyaç yoktur.


Yeni eklenecek oyunların hepsi Chrome İle Açılabilir . Oyunda bir arabayla zombi dolu bir şehirden sağ çıkmaya çalışıyoruz. WASD tuşlarıyla hareket edebilir X ile nitro .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar