10 Eylül 2019 Salı

Zeka küpü oyna

Sinir Küpü oyununu ücretsiz çevrimiçi oynayın! Karelik kutumuzu kareler halinde oluşan yollarda ilerleterek hedef noktaya ulaştırmaya çalışıcağımız bir zeka oyunu küpü. Dünya rekoru saniye. Bakalım sen de bu rekora . Friv oyunlarından zeka küpü oyunu online oynamak için tıklayın!


Oyunun amacı basit, küpünüzü istenen yere ulaştırmaya çalışın!

BU VİDEONUN YENİSİNİ ÇEKTİM. Instagram sayfama bakmayı unutmayın! Anlamadiginiz yerleri yorum. Anlatırken aynı zamanda hem kamerayı. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz binlerce çeşit kutu oyunu n11.


En uygun fiyat ve taksit seçenekleri için hemen tıklayın! Bir sonraki denemesi ve daha sonraki . Zeka küpünün her yüzünde . Küpü boş kareden aşağı düşürmeye çalışıyoruz.

Akıl Küpü oyunu oyna. Küp yuvarlama zeka bulmacası oyunu. Bu oyunlar zeka geliştiriyor Bugünün orta yaşlı ve daha büyük insanlarının çocukluğundan beri alışık.


Belki elinize alıp oynamış, çözmeye çalışmışsınızdır bu küpü. Oldukça iyi hazırlanmış bu oyunda küp renklerini karıştırarak tekrar . Yüksek kaliteli ahşapdan üretilmiştir. Bu bulmacanın şekil . Go Oyunu Profesyonel Seri. Matematiğin eğlenceli dünyasını keşfetmeye hazır mısın?


Eğitici Woodoy 1Parça Ahşap Bloklar. Meraklı, mucit, maceracı, akıl küpü … Peki sen hangisisin? Artık karar verme zamanın geldi! TELEFON VE TABLETİNİZE ÜCRETSİZ İNDİRİN!


ZEKA KÜPÜ YAYINLARI yayınevinin tüm eserleri ve kitapları. Karşılaştır Karşılaştır. Kibrit Çöpleri ~ Ücretsiz Bulmaca Oyunu. Tamamen çocukların ve bebeklerin zeka gelişimine faydalı bölümlerden oluşan eğitici oyunlar.


Oyun İlk bölümde rengi kaplumbağalar ile öğreniyoruz.

Amacınız ise küpün her bir yüzünü eski haline getirmek. Birbirinden zeka küpü oyunları , çocuk ziyaretçilerimizle buluşturuyoruz! Oyundaki amaç bütün parçaları birbirinden ayırmak ve aynı şekilde tekrardan parçaları toparlamak. Oyuna bütüncül yaklaşıp hangi . Her bir kutusu ayrı ayrı hareket eden cismi sağa sola çevirerek zeka küpü oyunu oyna. Küpü sola çevir ve sağ tarafı yukarıya kaydır.


Oyunu oyna telefonu kazanma şansını yakala! TAM EKRANDA OYNAMAK İÇİN. Bunları da beğenebilirsin. Hanoi Kuleleri Oyunu Oyna. Renkli Küp ” diye bagırır. Yarışma sorularının kontrolünde ve itirazların değerlendirilmesinde TZV Soru . Sevgili oyun sever kardeşlerim zeka küpü oyununda amacımız fare ve sol tuşu W ,A,S,D tuşları sonra Boşluk tuşu ile kontrol sağlıyarak kırmızı kareleri yok .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar