10 Mart 2021 Çarşamba

Z kitap uygulaması indir

Uygulamaları akıllı cihazınıza bir defaya mahsus indirmeniz yeterli sonraki. Ses , video, ve ek resimler ile zengin içerikli z - kitaplar. Kütüphanede yeni bir içerik eklendiğinde sizi uyarır ve indir butonuna tıklamanız yeterlidir. Akıllı tahta uygulamalarına çevirdiğimiz yayınları farklı alan adlarında yayıncılarımız öğretmenler ile paylaşmakta.


Kitap içeriklerini indirmek için sitemizdeki yönergeleri takip edebilirsiniz. Videoumu beğendiyseniz Like beğenmediyseniz Dislike atmayı unutmayın!

Kitaplar bilgisayar ve akıllı tahta için hazırlanmış şekilde bulunur. Yayınlarımıza ait çözüm, ses ve interaktif uygulamalar ile zenginleştirdiğimiz dijital kitaplarımız . Arı Mobil Kütüphaneyi kullanabilmeniz için akillidefter. Kitap indir bölümünde sadece konu anlatımlı olanları indirebiliyorsun hocam.


Ders kitabını akıllı tahtaya taşıyan uygulama , derslerinizi öğrenciyi sıkmadan. Fatih Projesi ve MEB z - kitap kriterleri ile tam uyumlu olan dijital dosyalar, . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.


Belgeniz bize ulaştıktan sonra üyeliğiniz onaylanacak, dijital kütüphanemize erişim ve indirme , örnek kitap talep etme izni kazanacaksınız.

Onay sonrası sistem . Anahtar Kod Sorarsa. Seçerek İndir (Her bir kitap ayrı ayrı). Parolamı Unuttum Yeni Öğretmen Kayıt. ADVERTI Reklam ve Bilişim. Zenginleştirilmiş Kitaplar.


Okyanus Yayıncılık kitaplarını . SINIF - DRİFT - TÜRKÇE - Fasikül - 1. Z -Kütüphane sayfamızdaki Kurum Giriş: Z -Kütüphane resimlerinin yüklendiği web sitemiz. Uygulamayı çalıştırdığınızda sizden ANAHTAR KODU isteyecektir. GİRİŞ butonuna bastığınızda branşınıza tanımlı tüm kitaplar karşınıza çıkacaktır. Kayıt Formunu Doldurun, İçerikler WhatsApp İle Cebinize Gelsin!


Full İçerikler İçin Tıklayınız! Tebrikler Ücretsiz Kitap İçerikleri . Sınıf İlkokul Yolculuğu (2. Dönem). Alternatif İndirme Linkleri. Bizi sosyal medyada takip edip yeniliklerimizden haberdar olabilirsiniz . Hazırlık aşamasında, konuya ait özet .

Z - KİTAP İLE TANIŞIN. Platon Matematik Yayıncılık, Ortaokul Matematik Dokümanları. Kurmay Dijital Kitaplar.


KAMPANYA VE YENİLİKLERDEN . Masaüstü Akıllı Tahta Kütüphane Uygulaması. Değerlerimiz Bu Kitap Çok Güzel. Hafta Sonu Proteini - 6.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar