2 Mart 2021 Salı

Zenmate chrome eklentisi

Zenmate chrome eklentisi

IP adresleri kullanın. Güvenli sörf, kullanıcılar arasında gittikçe daha da çok endişeye . Süreci üyelerimiz ve ziyaretçilerimizle eş zamanlı olarak . Chrome , Firefox and Opera browser. Zenmate Gizli sekmede çalışmıyor.


Zenmate chrome eklentisi

Ayrıca, kendi avantaj seti ile birlikte gelen ücretli abonelikler de. Ayrıca Chromium bazlı Internet tarayıcılarınızda kullanabileceğiniz proxy uygulamalarından birisidir. Kurulum Dosyası Bilgileri: Lisans: . ZenMate Programı Nedir?


Veya bilgisayara herhangi bir zararı var mıdır ? Tarayıcı eklentisi olarak kullanılabilen, zenmate bir zamanlar çok popülerdi. Sadece bir eklenti yükleyerek trafiğinizi yurt dışına taşıyarak BTK tarafından yasaklanmış . Bir web sitesine erişmek. Kapatılan sitelerin sayısı hızla artarken bu siteler giriş için bir alternatif olan DNS adresi değiştirme yöntemi de hükümet tarafından . Zen Mate eklentisini indirmek için buradan faydalanabilirsiniz. Firefox tarayıcınıza zenmate eklentisi kurarak sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.


Zenmate chrome eklentisi

Eğer internet bağlantınızda Proxy kullanıyorsanız android projesi yazarken Proxy hatasıyla karşılaşabilirsiniz. Bu hatayı gidermek ise çok kolay. VPN ve Proxy ikilisi üzerine kurulmuştur. Daha sonra eklentiyi aktif hala . Olan Bu VPN Eklentisi ile Erişime Engellenmiş Olan Sitelere Rahatlıkla Girebilirsiniz.


Explorer, Opera gibi web tarayıcılarının uygulama marketlerinden bu eklentiler indirilebilir. ZEN MATE VPN KURULUM YASAK SİTELERE GİRME IP GİZLEME VE . Sizi başka bir ülkeden internete bağlanıyor gibi gösteren arka planda çalışan zararsız bir chrome eklentisidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar