3 Mart 2021 Çarşamba

Zombi oyunları pc

Zombi oyunları pc

Unsubscribe from Kensen? Akın akın gelen zombilerle kapışmayı kim sevmez ki? Zombi oyunları ilginç bir şekilde epey popüler.


Böyle oyunca bir çok zombi oyun yapımları ortaya çıkıyor. Hangilerinin kaliteli olduğuna nasıl . Zombiler , mükemmel bir video oyunu düşmanıdır: yavaş, garip şekillidirler, acı duymazlar. PC üzerinde arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz en iyi zombi oyunları arasında Killing Floor yer alıyor. Tamamen co-op odaklı olan . Genelde hikayesiyle bizi ekranlara kitleyen zombi oyunları her geçen.


RESIDENT serisinin PC sürümünüde oynamanızı tavsiye ediyoruz ! Polis arabasının bir zombiye çarparak yoldan çıkmasıyla Lee serbest kalıyor. Oyunun Xbox versiyonu pek beğenilmese de PC versiyonu çok . Zombies Etiketli Ürünlere Göz Atıyorsunuz. Orijinalden alıntı: Malcolm.


Zombi oyunları pc

Son zamanlarda zombi temalı oyunlar gitgide artmaya başladı. Bir zamanlar WWoyunlarından baygınlık geldi diye dert yakınanlar olurken, . Korkunç zombilerin yer aldığı bütün oyunlar. En güzel ve yeni Pc oyunu oynayın.


Bu veba sonrası hayatta kalma. Binlerce ücretsiz ve ücretli oyuna kategorilerine göre göz atın, kullanıcı incelemelerini okuyun ve . It later debuted on PlayStation Xbox One, and PC , but the Wii U . Oyunları anında Windows tablet veya bilgisayarınıza indirin. Yaşayan ölülerin korku dolu atmosferini hissetmek istiyorsanız bu sayfada bulunan çeşitli zombi oyunlarından birisini indirebilirsiniz.


Zombi oyunları pc

Ayında Çıkacak En İyi Oyunlar. PlatforPC , PS Xbox One. Maalesef bu tarz oyunlar bekleneni genelde veremiyor ancak henüz erken.


Bilim - Teknoloji En iyi zombi oyunu: Dying Light - Teknolojiden Son Dakika. Virandiyarın derinliklerine bir yolculuğa çık, zombi. Zombi mahşerinden insanlığı kurtarmak için. Bomba, yay ve kalkan kullanarak zombi sürülerine karşı evinizi savunun. Geçilen her seviyede zombiler daha hızlı ve daha fazla olduğundan, sonraki z. Only a few have survived the zombie epidemic.


Zombi oyunları pc

Dead Rising 2: Off the Record. They need your help to gather supplies, . LAN bağlantısı ile oynanabilen, co-op türündeki PC oyunlarıyla internete gerek. Beğenseniz de beğenmeseniz de, hayatta kalma oyunları PC oyunları arasında. Zombilere karşı hayatta kalmanız gerekiyor, tabi kurtulan diğer insanların . During the PC Gaming Show, . Hounds Üye Ol ve Oyna. Bitkiler ve zombiler ile bir aksiyon strateji oyunu.


Co-op ve PVP Özellikleriyle Sınırsız Aksiyon! Her iki bitkinin ve zombilerin sayısı muazzamdır, .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar