30 Kasım 2016 Çarşamba

Meb yasaklı sitelere giriş

Bu yazımda MEB , üniversite, KYK gibi kurumlar tarafından yasaklanan sitelere giriş yönteminden bahsedeceğim. Daha da güzeli kimse sizin . Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlara, okullara sağlanan filtreli MEB internet hattı bir çok siteye erişimi engellemektedir. DNS değiştirme işlemi, Proxy . AKILLI TAHTADAN ( YASAKLI SİTELERE ) GİRME merhaba arkadaşlar bugun.


MEB İnternet Engeli nasıl kaldırılır ? MEB in yasakladığı sitelere nasıl girilir ? Yasaklı Sitelere (Dailymotion, ) Nasıl Girilir? Bazı İnternet sayfaları, erişimi engellenen sitelere kendi üzerlerinden erişmenize olanak tanıyor. Bende MEB engeline takıldı. Linkin kendisi bile meb engeline takılmış. Okul İnternetinde Nasıl Gibi Sitelere Giriş Yapılabilir sorusuna Webtekno.


Meb bu uygulamayı yasaklıyamıyor. Uygulamayı kur ve istediğin tüm yasaklı sitelere gir. Yasak Sitelere Nasıl Girilir, Engelli Sitelere Giriş Nasıldır, DNS Nasıl Değiştirilir, VPN Nedir, Ücretsiz VPN Hizmetleri Nelerdir gibi soruların ve daha fazlasının . Normal şartlarda yasaklı sitelere girmek için tarayıcıya bir VPN eklentisi kurmak yeterli oluyor. Ayrıca DNS adresini değiştirmeyi de deneyebilirsiniz. Hepimizin bildiği gibi MEB hattından bir çok siteye giriş imkanı yoktur.


Bu yasaklı sitelerin çoğu, oyun, video, sosyal ağlar, zararlı yazılım içeren siteler ve . Malum olduğu üzere Sadece DNS ile artık bu yasaklı sitelere giriş artık mümkün değildir. Bu ayarları yaptıktan sonra bilgisayarda video . Fatih Ağı için akıllı tahtalarda yasaklı sitelere giriş sağlayan site Fatih Ağı İçin. Vereceğim Siteye giriş yapıyorsunuz.


Milli eğitim hattından internete giren herkesin sorunudur bu. Okuldan facebook gibi sanal alemin en populer sitelerine giriş. Türkiye interneti ile erişilemeyen sitelere DNS sunucu değişikliği ile girmek için yapılması gereken dns ayarları.


Bulundu Ve Sayfamıza Yükledik Haberi . YönteYasaklı Men Sitelere Girmek. Yasaklı sitelere girmek için pek çok yöntem bulunuyor. Arkaslar internet erişim engeli icin psiphon kullanıyorum calisiyor.


Meb Yasakli Sitelerine Girme Kesinn Ücretsiz Mpİndir. Yasaklı olan sitelere girmek için alternatifler üretilebilir. Meb internetin gereksiz filtresinin gerekli sitelere koyduğu engeli aşmanıza kesin sonuç vererek yardımcı oluyor. Meb Bağlantısının Erişemediği Sitelere Girme Sayfa-Egitimhane.


Meb yasaklı sitelere giriş

Bazı yasaklı sitelere giriş yapabiliyorsunuz. Merhaba arkadaşlar öncelikle kolay gelsin. Uzun süre önce keşfettiğim fakat paylaşma imkanı bulamadığım bir programdır UltraSurf.


Arkadaslar telefonla okulun agına baglanıyorum ama facebook gibi sitelere girmiyor yokmu bunun bir yolu. Biraz araştırma yaptım ve okullardaki tahtalarda denedim çalıştı. Meb yasaklı sitelere giriş programı indir soğuk odalar şarkısını indir.


Fatih Akıllı Tahta Meb Engelli Sitelere giriş (web proxy) 24.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar