2 Kasım 2016 Çarşamba

Shazam müzik bulma

Shazam müzik bulma

Etrafında çalan medyayı tanımla, sevdiğin müziği keşfet. Sanatçıları, şarkı sözlerini, video klipleri ve listeleri ücretsiz keşfedin. MERHABA DOSTLAR BU VİDEOMDA SİZLERE ADINI BİLMEDEN DİNLEDİGİMİZ ŞARKILARIN ADINI ÖĞRENMEYİ.


Shazam müzik bulma

Yararlı ve faydalı web siteleri incelediğim bu bölümdeki yeni içeriği umarım beğenirsiniz :) Beğendiyseniz ve. Adını bilmediğiniz bir şarkının ismini bulmanın en kolay yolu, dinlediğiniz. Shazam artık internetsiz çalışıyor!


Unlimited music recognition! Identify original music or a singing search with the touch of a button. SoundHound is instant music and discovery. SAM, hastaların mırıldandığı parçaların melodisini tanımlayıp bulmakla.


Shazam müzik bulma

Arkada calan melodiyi bulabilir misiniz shazam bulamadı. Radyoda veya bulunduğunuz bir. Eskiden bir şarkı duyduğunuzda hangi şarkı olduğunu bulmak oldukça. Herhangi bir yerde çalan şarkılar nasıl bulunur ? Bir ortamda çalan şarkıyı kimin söylediği ve hangi . Not: Bu özellik şu an için . Spotify, Genius ile güçlerini birleştirdi.


Use your voice to instantly connect to your favorite music , and to a community of people that share your . Teknolojinin gelişmesiyle beraber artık istediğiniz müziği bulmanıza yardımcı. Telefon uygulaması olan bir site bu uygulama sayesinde istediğiniz . Herkesin dinlediği bir müziği kafasına taktığı olmuştur. En iyi şarkı bulma uygulamaları için bir göz atalım ve etrafınızda çalan şarkıları kolayca tespit edebilmeleri için telefonunuza kolayca . Apple müzik dünyasında da elini güçlendirmek için adımlar atmaya başladı.


Bu da ses dinleterek müzik bulmaya olanak sağladı. Otobüste, sokakta, radyoda veya herhangi bir yerde çalan müziği. Next Beaconlar Hastanede Yolunuzu Bulmanıza Yardım Edecek.


Bunlar çalan müziği dinlettikten sonra şarkının ismini listeleyen,. Müzik hayatımızda önemli . Bunun dışında başarılı bir uygulama olan ve çalan şarkı kime ait bulma için . Soldaki bölmeden “Takip et”i seçip “Arkadaşları Bul ”u kullanarak istediğiniz. Düşük donanıma sahip Android cihazları için Lite adı altında alternatifler gelmeye devam ediyor. Sanatseverler bu uygulama ile sadece eserin ismi bulmakla. Yazılım, Amazon veya . Anlaşmaya dair herhangi bir bilgi bulunmazken bazı kaynaklar $4milyon . Aşağıdaki videonun 09.


Bu program her neredeyse her müziğe hakim ve müziği duyar duymaz sizlere söylüyor. Uygulama sayesinde çeşitli . Heyy bu parça cidden hoşuma gitti. Dostum bu çalan parçanın adını biliyor musun ? Hayır dostum ne yazik ki.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar