8 Kasım 2016 Salı

Rüzgar gülü yarışmasına katıl

Listedeki anlamlı kısa sözleri İngilizce yazarken Türkçe anlamına da bu. Life is a beautiful struggle. Hayat güzel bir mücadele. En güzel etkileyici whatsapp durumları burada.


Hemen paylaşın, karizmanızı koyun.

Allah için dökülen gözyaşı kalbe abdest aldırır. Bu İlgi Çekici Güzel Sözleri de Öneriyoruz bölümüne geç - Fakat diğer bir yanıyla da anlamlı, etkileyici güzel sözlerden teşkil edilmiştir. Elimizden bir an bırakmadığımız akıllı telefonlarımız için güzel whatsapp sözleri.


Sayfamızda durumda paylaşabileceğiniz güzel sözler , . Dile getiremediğiniz duygularınızı . Arkadaşlık ile ilgili fikirleri keşfedin. Artık tüm akıllı telefonlarda hazır olarak önümüze gelen . SAYFAMIZDA WHATSAPP GÜZEL MESAJLAR, WHATSAPP GÜZEL SÖZLER BULUNUR.

Bugün yap ya da yarın pişman ol! WhatsApp mesajlaşma . Alnımdan öp ki oraya adın yazılsın. Zengine, “Nerden aldın?


En iyi Güzel Sözler resimlerini, fotoğraflarını ve çizimlerini bul. Sevdiğin kadına sahip . Okumaya devam edebilirsiniz. Ben “TENİNE” değil “KALBİNE” sevdalandım. Bu sefer sizlere whatsapp durumları . Aşağıdaki durum efsane. Herkes, kendi uçurumlarının derinliğine inanır.


Ne haliniz varsa gülün. Gün geçtikçe artan teknoloji dünyasında whatsapp hayatımızın en önemli konumlarından birine sahip. Burası işte ilişkinin en güzel zamanı. Bir babanın çocuğuna vereceği en güzel hediye, annesini sevmektir. Mutlu bir aile erken bir cennettir.


George Bernard Shaw).

Baba olmak zor değildir. Yoluma Dizildi Anılarım Nereye Baksam Senin Adın var, Geçirdiğimiz Güzel Anılarım Hatıtlarım üzülürüm Efkarlanırım. O kadar güzel gülüyordu ki sevmesem ziyan olacaktı.


Durum Sözleri - Güzel Sözler - Aşk Sözleri uygulaması sizin tüm sosyal ağlarda paylaşım yapmanıza olanak sağlar. N ßeNim ßa$ıma geLen EN GüZeL ŞeY ! Resimler paylaşabileceğiniz, whatsapp. Davetlilerinize evlendiğiniz için ne kadar mutlu olduğunuzu anlatacak kısa düğün davetiye sözleri bulmak gerçekten zor iş. Kimseden akıllı, kimseden güzel ya da kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok. Her günüm en güzel günüm.


Bakacağın yüze, utanacağın söz söyleme. Bazen en iyi seçim, vazgeçmektir. Alışılmadık Aşk Sözleri. Sevinçli Aşk Sözleri.


Bu güzel sayfamızda sizler için en güzel whatsapp saadet durumlarını hazırladık. Photo of Dostluk İle İlgili Güzel Sözler. Sizde en güzel whatsapp söz ve durumları paylaşmak istiyorsanız hemen ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar