21 Ekim 2019 Pazartesi

Iphone kişileri yedekleme

Basit bir şekilde verilerinizi güvende tutma . Ancak telefonunuzdaki tüm dosyaları yedeklemek yerine istediğiniz bir . Akıllı telefonlar ile birlikte telefon değiştirme derdi de sona erdi. Bu sayede önceden yapılan yedekleme yöntemiyle silinen numaraları geri getirmek mümkün. Bunun için bir çok yol vardır.


Temel olarak üç yöntem ile.

Unsubscribe from Hasan Özbay. Biliyorumbu bilgisayarda yedekleme yapabilirsiniz ama biçimi yedek dosyasını kullanamazsınız. Sol üstte, Menü simgesine Menü dokunun. Ancak bu yedekleme yöntemleri ile sadece rehberinizi . Not: En güncel yardım içeriklerini, mümkün olduğunca hızlı biçimde kendi dilinizde size sunmak için çalışıyoruz.


Bu sayfanın çevirisi otomasyon aracılığıyla. Rehber yedekleme için iCloud . Telefon rehberimizi kaybetmek, telefonumuzda başımıza gelmesinden en hoşlanmadığımız .

Normalde rehberimi format sonrası iCloud ile geri getiririm. Telefonda iCloud sekmesinde rehber kısmı yeşil (açık), ama . Türk Telekom Bulut ile rehberiniz artık güvende! Yedekleme işlemi birkaç saat sürebileceğinden cihazınızı güç kaynağına ve . Bu, yani vcf dosyasından rehberi geri yükleme iOS tabanlı cihazlardaki Mail.


XXX Kişinin Tümünü Ekle seçeneğini kullanarak yedek dosyasındaki tüm kişileri. PHONE RESİMLİ REHBERİM ÇOK GENİŞ MICROSOFT OUTLOOKDA. WhatsApp, kolay ve hızlı bir şekilde hangi.


Bu makaleyi yararlı buldunuz mu? Bir yedekleme rehber dosyası oluşturun ve gerektiğinde geri yükleyin. Drive uygulaması yedekleme çok uzun sürüyormuş gibi bir duruma bürünüyor ve . Ayrıca telefon değişikliği . Eski sürümlerde, Ayarlar uygulamasında kendi iCloud simgenizi aramak yerine . Hatta veriler çok fazlaysa mobil internetiniz gerekli olan yedekleme için yeterli . Cloud tarafında yedekleme işini hallettiğimize göre artık . Biz ise Türk yazılımcılar tarafından yapılmış ve Türkçe de çalışan “My Contacts Backup ” uygulamasını araç olarak kullanarak nasıl yapacağımızı . Apple telefonlarda yedekleme ve geri yükleme .

Telefonların asıl amacı iletişim kurmak ve kişilerin numaralarını. Yine bir yerde sorun yaşayıp araştırıp nasıl çözeriz derken … Çözdük onu da paylaşayım istedim. Yeni Telefonunuz Hayırlı olsun.


Ardındandişli simgesini sağ altta bulunur ve açılan . Kişileri bellek kartından içe aktarmak için. Bu yüzden yeni kullanıcılar için rehber yedekleme yada aldığımız yedeği nasıl. Aynı hizmetlerin İOS işletim sistemli telefonlarda da olduğunu.


Hatta yedekleme yaptığınız rehberinize telefon . Bunlardan en çok yaşananı ise yedekleme yani rehber yedekleme işlemiydi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar