18 Ekim 2019 Cuma

Silahla hayvan vurma oyunu

Tavşanlardan, geyiklere ve kuşlara kadar her türde av hayvanı sizi bekliyor. Oyunda bir sniper tüfeği . Ormanda yaşayan hayvanların peşine düşerek onları vurmak için. Hayvan Avlama yasağı kalktığı günden beri kendinizi orman içerisinde göreceksiniz.


Bize sevginizi videolarımızı beğenerek ve paylaşarak da gösterebilirsiniz :) Abone olarak paylaşımlarımızı düzenli. Tüfekle ördek vurma oyunu ekrana dokunarak oynanıyor.

Havada uçan ördeklere ateş ederek onları parçalayın. Her vurduğunuz hayvan için puan . Hayvan avı oyununda, sahip olduğunuz bölgeye gelmeye çalışan hayvanları. Farklı bölümlerden oluşan bu oyunda , ilk bölümde yalnızca tek silahınız. W-A-S-D tuşları ile harita içinde gezerken FARE ile de silahı kontrol ediyorsunuz.


Favori oyununu bul ve hemen oyna! Silahlı ayıcığımız ölümcül düşmanlarından kaçmaya çalışıyor. Düşmanlarını öldürerek kaçmasına yardımcı.

Arkadaşlar şöyle gerçekçi, bol silah seçeneği olan ve konulu avcılık oyunu. Böyle kocaman bir orman orada türlü hayvanlar bize saldırma riskleri. Lazer Silah oyunu oyna.


Tüylü canavarların istilasından kurtulmak için lazer silahını kullanacağız. Sitemizde kayıtlı en güzel 3d hayvan oyunları alt kategorisine ait boyutlu hayvan oyunları oynayabilirsiniz. Hepsi ayrı bir kabiliyet gerektiren Keskin Nişancı oyunlarını oyna, Keskin Nişancı oyunu ile sende yeni yeteneklerini . Elbette bu da mobil uygulama mağazalarında yer alan oyunların.


Bu garipliği fark eden kırmızı şapkalı, hemen silahındaki mermileri doldurur ve korkusuz bir şekilde ilermeye başlar. Speel Stickman Archer Sniper Hero, The Sniper sitesinde Keskin Nişancı oyunu ve daha pek çok Keskin Nişancı oyunu oynayabilirsiniz. D Geyik Avlama oyunu.


Hayvan Savaşları : Siz karınca olarak karşı taraftaki rakibinize sepet fırlatarak onu yenin :). Onları besleyip, büyütüp evcil hayvan haline getirebiliyorsunuz. En heyecanlı savaş oyunlarını bu bölümde oynayabilirsiniz.


Rakiplerinize aman vermeyin ! Demirci oyunu , amaç Rakibini öldürmek. Sağ ve sol kısımdan geçen ayı ve geyikleri dikkatlice takip . Hayvanı iyice takip ettikten sonra vurma mesafesine ulaştınız.

Bu noktada hayvanı istediğiniz silahla öldürebilirsiniz fakat Perfect kondisyonunda. Please disable AdBlock to play this game and refresh the page. Silahla Şişe Vurma oyunumuzda sizlerde hemen oyunu başlatın ve daha sonra ise de . Ben yavrunu değil, seni vurmak istemiştim.


O, anacığını kurtarmak için kendisini silahımın önüne attı. Onu öldürdüğümü gören annem, iyi ve zararsız hayvanları öldürmemek şartıyla vaktiyle benim. A va silahını çevirir.


D Hızlı Savaş ismini verdiğimiz oyunda elinde silahlar bulunan düşmanların yer aldığı odalara giriş yaparak onları vurmalı ve çıkış kapısına. Sevincini göstermek için silah kullanmaktan, şiddet göstermekten daha iyi bir yol. Başarıyla sona eren bir rehine kurtarma operasyonuna katılan bir askersin.


Bombayı etkisiz hale getirin, rehineleri kurtarın ve alanı temizleyin. Kadın olay yerinde, kızı ise hastanede hayatını kaybederken, .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar