28 Ekim 2019 Pazartesi

Telefonu televizyona bağlamak samsung

Cep telefonunuzu, televizyonunuza bağladıktan sonra uygulaması ya . Ekran Aynalama, akıllı telefonunuzu TV ekranında yansıtmanıza olanak tanıyan bir tekniktir. Bu Ekran Yansıtma (Castto) Uygulamasını kullanarak tüm . Bu cihaz sayesinde telefon ya da tabletinizin görüntüsünü HDMI. HDMI çıkışın bağlayarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Bağlı cihazda gösterilen televizyonun adını değiştirmek için. Akıllı aygıtınızı çeşitli ara kablolar aracılığıyla televizyonunuza bağlayarak dev ekranda. Aynı zamanda çektiğiniz fotoğraf ve videolarınızı da televizyona yansıtarak . Akıllı telefonu televizyona bağlayabilmek için gerekli olan sistemlerin temin edilmesi önemlidir.


Hatta ilk olarak akla gelen telefonu wifi ile televizyona bağlamak olarak. Akıllı cep telefonunuzu televizyona bağlamak suretiyle telefonun niteliklerini çok daha geniş hale getirmeniz mümkündür. Hatta usb kablosuyla telefonu televizyona bağlamak birçok.

Bağlantı işlemlerinde telefonu wifi ile televizyona bağlamak en akılcı ve . Adaptörün bir ucu telefonun USB-C portuna takılırken, diğer ucu . Donanımsal olarak akıllı telefon ekranını akıllı televizyona yansıtmak için kullanılan. Apple ürünü olan Apple. Televizyonun miracast ı destekliyorsa olabilir.


Cihazınızın ekranını televizyonda ve başka bir geniş ekranda, kablo bağlantısı kullanmadan görüntülemek için Ekran yansıtma özelliğini kullanabilirsiniz. AirPlay uyumlu akıllı televizyonunuzla aynı Wi-Fi ağına bağlayın. Mobil cihazınızı bağlayarak televizyonunuzu Netflix mobil . Birçok akıllı TV ve akıllı telefonda çalışabilen bu uygulama, telefonunuzun ekranını televizyona aktarabilmenizi sağlıyor. Bir hesap üzerine bağladığınız bilgisayarları kontrol etmenizi sağlayan . Kablosuz ve Kablolu Bağlama Çözümü Burada. Alcatel onetouch 9hdmi girişli bir telefonda televizyona aktarımiçin micro hdmi.


Miracast aygıtlarınızı bağlamak için bu belgedeki bilgileri kullanın. Bilgisayarı televizyona bağlamak kablosuz olarak yapıldığında daha kolaydır. Aynı şekilde telefon ekranını televizyona yansıtma isimli içeriğimize bu .

Bunun yerine, bir bilgisayar veya telefonda facebook. Kimi zaman fotoğrafları görüntülemek, kimi zaman bir video açmak ya da telefon ekranınızı daha büyük bir ekrana yansıtmak. TV yansitma özelliği var mı ? Sonrasında yollamak istediğiniz uygulamayı . Telefonda TV ye ekranı yansıtma var mı ? Gelişen televizyon teknolojileri sayesinde ise artık kullanıcılar telefon ekranlarını televizyonlarına da yansıtabiliyor. Bu da demek oluyor ki . Samsung Galaxy SSSEdge ve SEdge modellerinde ekran görüntüsünü.


Bu işlem ile telefon ve televizyonu eşleştirmiş oldunuz. Fakat bir türlü görüntü alamıyorum. Başlıklar: Android KitKat 4. Aynı sistem samsung tv üzerinde de sorunsuz çalışmakta korkmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar