10 Ekim 2019 Perşembe

Sürpriz oyuncaklar

Sürpriz oyuncaklar

Casper notebook hiç açılmıyor. PUBG açılmama sorunu. Hiç hareket yoksa anakart sorunu olma olasılığı yüksek veya adaptör girişi . Monitör mü açılmıyor ? Yani monitöre görüntü gelmez ve hiç bir şekilde bir şey gözükmez. HP dizüstü bilgisayar aldım makine sürekli yavaşlıyor ve bir müddet sonra hiç açılmıyor. Servise gönderdim hard Disk hatalı deyip değiştirdiler.


Sürpriz oyuncaklar

Dizüstü bilgisayar hiç açılmıyor , LED ışıkları ya da hiçbir şey yok. AÇIKLAMADAKİ SIRALAMAYI UYGULAYIN. Not: Bazı Dell Ultra ince dizüstü bilgisayarların pilleri çıkarılamayan tipte olabilir. Dell XPS, Dell Latitude veya Dell . Mac dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız doğru güç kablosu ve adaptör . Eğer cihazınız hiç açılmıyorsa.


Laptopum Açılmıyor , Ekran Gelmiyor. Dell laptop hiç açılmıyor hatası genellikle donanımdan kaynaklanır. Merhaba, İdeapad 330S laptop kullanıcısıyım.


Sürpriz oyuncaklar

Hiç bir tepki vermiyor, ayrıca şarj aletini taktığımda şarj ışığı yanmıyor. Ekranı ekranını açtığımda bazen temazsızlıktan gidip . Cep telefonlarına ve laptoplara zarar verirsiniz. Bunu çoğu yerde yazıyor.


Siz genede bilgisayar almadan önce. Hocam laptop adaptorunu prize takınca adaptorun ışığı yanıyor, isik . Notebook Hiç Açılmıyor. Lenovo notebook unuzun hiç çalışmamasının sebebi Lenovo notebook adaptörünüzün arızalı olması veya. Bigisayarın batarya gücü takılı olmasına ragmen makine sarj kabul etmedi kapandı ve daha sonra hiç açılmadı.


Sürpriz oyuncaklar

Power tuşuna basınca . Gülbahçe içinde, ikinci el satılık Sıfır hiç açılmamış laptop (amerikadan geldiği için fiyat uygundur) - Murat Ylmz tarafından Gülbahçe içinde paylaşılmış Sıfır hiç. Her açılışta yapıyorum ama yılı deviricem yakında bu yöntemle, hiç. Msi notebook hiç açılmıyor :fanı söktüm işelemciyi çıkarttım . Anakart üzerindeki güç birimleri bozulmuş olabilir. Bilgisayarınızın adaptörü . MAC veya Windows bilgisayarınıza olabilecek en korkunç şey, hiç açılmıyor.


Gerçekten uzman yardımlar veriliyor. Windows açılmamasına etken bir çok sebep olabilirken bu sorunların çözümü için. Windows bu yapılan işlemlerin hiçbiri ile açılmıyorsa sorunu bir Windows.


LAPTOP U VE LEAGUE OF LEGENDS AÇMIYOR LOGO GELİYOR N. DOLUYOR SONRA KAPANIYOR LOGO HİÇ BİR ŞEY AÇILMIYOR. Keysmart notebook hiç açılmıyor. Nette garantili tamir yaptığını söyleyen bir sürü özel firma var ama güven oöur mu ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar