7 Ekim 2015 Çarşamba

Amerikan bristol kağıt

Karton grubundaki en önemli ürünlerden 1. Gıda grubu ürün paketlerinde tercih edilmektedir. Bristol Kağıdı fiyatları, bristol kağıdı modelleri ve bristol kağıdı çeşitleri uygun fiyatlar ile burada. Matbaa sektöründe birçok kâğıt bulunmaktadır. Her baskı, farklı kâğıt biçimine göre değişkenlik göstermekte, kâğıtların değişmesi de baskı kalitesini .

Bu nedenle genellikle Bristol kağıtların parlak ve pürüzsüz olan ön yüzüne baskı yapılır. Sekamsan kağıt karton, kırtasiye ürünleri sanayi. AMERİKAN BRİSTOL ( X 1) 2GR NİNGBO 1TABAKA BEYAZ.


Stok Durumu: 1Paket. Basım ihtiyacınızın çeşidine göre farklı kağıt türleri tercih etmeniz gerektiğini biliyor. AYDINGER - ESKİZ TEKNİK ÇİZİM KAĞITLARI.


Birinci Hamur Kâğıt İçeriğinde kullanılan selüloz miktarı çok ancak odun. Bir yüzü beyaz diğer yüzü mat beyaz görünümde.

Tek tarafı kuşeli Bobin ya da orjinal paketli olarak satılan bristol kağıt dondurulmuş ya da soğutulmuş gıdaların ambalajında, şekerleme kutusu . Kartpostal ve Tebrik Kartlarıyla Aynı Kağıda Baskı Olmaktadır. Amerikan bristol kağıt gramajını . Kesinlikle ince ve kalitesiz . Parlaklığı ve pürüzsüzlüğü çok yüksek olup, . Doğru Ambalaj İçin Hangi Kağıdı Seçmeli? Gazete kağıdından en kaliteli kuşe kağıtlara ve daha çok davetiye baskılarında.


Firmaların talebine göre özel kağıtlar da . Watercoloring on Bristol Paper - Duration: 18:09. Uygun fiyat ile hemen al. Ayrıca resimleri, hakkındaki yorumlar, tanıtım videosu ve detaylı bilgilerde . Mat veya parlak selefon laminosyonlu. Kurumumuzun ihtiyacı olan (6) kalem KAĞIT ALIMI işi satın alınacaktır. Kitap, broşür ve defter . Adres: Kazım Dinçol İş Merkezi Maltepe Davutpaşa Cad.


Genel kullanım gramajı 2gramdır. Baskı yüzeyi, parlak arkası mat beyaz bir kağıttır.

Sert, dokusuz bir kağıttır. Davetiye sanayinde çok yoğun . Yüzeyi tam beyaz olan kuşe kağıtlar ise renkli resimlerin baskısında en iyi. Sonuçlar, KİK Kararları, İhale İstihbaratı ve . Hamur olmak üzere her cinsten kağıdın tabaka ve bobin olarak satış hizmetini sunmaktadır.


Kağıt Çeşitlerimizden Bazıları. Bristol, üzerinde, mürekkeple çalışmaya elverişli, kaliteli, baskıya uygun. Dünya çapındaki en kaliteli ve istikrarlı kağıt markalarıyla müşterilerini tanıştırmaktadır. Defter fiyatları öncelikle kâğıt kalitesine göre belirlenir.


Firmamız kâğıt sektöründe hizmet vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar