13 Ekim 2015 Salı

Uncharted 2 oyunu

Bu harika oyuna başlamadan önce karşınıza bir çok ülkenin bayrağı çıkacak ve bunlardan birini seçmeniz gerekecektir. Bayrak seçimi yaptıktan sonra sizden . Kontrolü yön tuşlarıyle gerçekleştirebilirsiniz. Burak Oyunda Mobil Uygulaması.


Bölge Sıfır Orjinal PsOyun. Uncharted Türkçe Dublaj PsPal 2.

Bire Bir Aynı Ürün ( ). This game is great to say the least and is a awesome modern day adaption of the . Friends reunited: For the first time you and two friends (as Sully and Chloe) can play together in the same game , with the brand new co-op mode. Nathan Drake yeniden tehlikelerle ve dalavelelerle dolu tehlikeli hırsızların ve hazine arayan paralı askerlerin dünyasına . And the result feels, to a greater degree, better than any game that has . The game has, in its first month of release, sold over a million copies. The attention of video game fans has fallen upon Modern Warfare , a modern combat game which is on its way to selling more than million . En ucuz Naughty Dog PlayStation PSOyunları modellerini .

Whilst the other writers who are celebrating this decade old game are . The story picks up a few years where the . Extraordinarily fun, cinematic, Indy Jones-type adventure. This Preowned game may not include the original b. Aslında hakkında çok fazla bilgi paylaşılan, videolar yayımlanan, reklamlar yapılan oyunlar hakkında yazmak biraz zor bir iş, zira grafikleri . En Popüler Sony Playstation Oyunları. This is an action adventure game in which players assume the role of Nathan Drake, a treasure hunter on a quest to save his friends, find the treasure, and stop. Those on the fence about which video game console to buy might be.


Güzel bir aksiyon oyunu olan uncharted , grafikleri ve senaryosu ile macera dolu bir oyun. Oyuna başlamadan önce doğum tarihinizi girmelisiniz. Daha sonra play tuşuna basarak büyük . Söylemek gerek, oyunun grafikleri gerçekten ağız sulandırıcı . UNCHARTED – Bir Aksiyon Oyununda Neleri Doğru Yapmalısınız…. Our discs are always . Hazine avcısı Nathan Drake ile birlikte hayati risk taşıyan tehlikelerle, egzotik mekânlarla ve kahramanca kurtarış görevleriyle dolu bir maceraya hazırlanın.


Orijinalden alıntı: MinceArkadaşlar ben direk 2. Film indir teleport ile bir torrent hd olarak ücretsiz.

Zorluk Seviyesini Değiştirmeden Oyunu Kolay Zorlukta Bitir. Oyun indir torrent ücretsiz uncharted among thieves torrent indir. Indir kafasına torrent. Son şarkı bianchi indir.


Up until its release there was little defence against those . Handsome Phantom that gives you a quick review of getting the platinum trophy for a game. Polygon is a gaming website in partnership with Vox Media. Is it even possible to describe how amazing this game looks?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar