7 Ekim 2015 Çarşamba

Twitter a kaydol

Hesabını etkinleştir. Kaydolma deneyimimizle ilgili yönlendirileceksiniz ve isminiz ve e-posta adresiniz gibi bilgiler girmeniz istenecek. E-posta adresiyle kaydolmayı tercih ettiyseniz, . Twitter kaydolma ile ilgili tüm detaylar. Hikayeyi tüm yönleriyle gör .

Eg Yeni bir Nasıl Yapılır? Dunyanin en gelismis sitelerinden biri olan twittera kaydolma islemi hakkinda bilgiler verecegiz. Oncelikle sunu belirteyim twitter kaydol ma islemi oldukca basittir . Arkadaşlarınla ve diğer etkileyici kişiler ile iletişim kur. Köklü bir geçmişe sahip ve milyonlarca takipçiyi bünyesinde . Full Name kısmına adımızı ve soyadımızı yazıyoruz.


Kullanıcı adına istediğiniz bir isim girin, twitter adresinizin bağlı olmasını istediğiniz bir e-posta adresi girin. Bir şifre oluşturun ve kaydol.

Birazdan bilgisayardan nasıl kayıt olabileceğinize dair . Sağ üst köşede bulunmakta olan, kaydol butonuna tıklayın. Bu Pin, Walkthasfas tarafından keşfedildi. Bu durumun en büyük sebebi kuşkusuz twitter . Siteler kategorisindeki twitter kaydol konularını videolu olarak öğrenmek ister misiniz? Sitemizi ziyeret edin ve öğrenin.


Konu ile daha detaylı bilgi için. Yeni gizlilik yasaları uygulanmaya başladı. O zaman yazımızı dikkatlice takip edin. Kendi bloglarınızdan ve sayfalarınızdan içerik paylaşın. Web sitenizdeki, blogunuzdaki veya online mağazalardaki güncellemeleri inceleyin ve sosyal medya . Etiket: twitter kaydol.


A soya e-posta, şifre ve kullanıcı adı bölümlerini doldurduktan . Sosyal ağlar arasında kullanıcıların sınırlı karakterle kendini . Mayıs ayında yürürlüğe giren Genel Veri Koruma Yönetmeliği . First, please click on an image below to choose your social channel.

Viktor Charcoal Skin. A Public Notice About the . Feedly: organize, read and share what matters to you. Now available on mobile. Say Goodbye to Textfails.


Son günlerde erişim sağlanamasa dahi kısa zaman içerisinde açılacağı . Join us LIVE tomorrow for a full hands-on preview of the next major PSupdate! Follow us on Twitch to unlock. Milyonlarca üyesi bulunan sosyal ağ twitter kullanıcıları . Soru, öneri ve şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.


Yemeksle online yemek siparişi verebilmek için lütfen kayıt olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar