12 Ekim 2015 Pazartesi

Dragon city dragon city

En güzel ve en yeni kahraman oyunları burada. Bebeklikten itibaren bebeklerin banyo ritüelini sevmeleri için anne babalar nelere dikkat etmeli? Eğlenceli bir bebek banyo oyunu olan bebek yıkama oyununda sevimli bebeği güzelce yıkayabilirsiniz. Sizler de onun banyo yapmasına yardım etmek ister misiniz?


Dragon city dragon city

Eğer cevabınız evet ise . Saçından ayakkabılarına kadar istediğiniz şekilde düzenleyerek oyunu. Ama sonunda annesini o. Sevimli bebek Hazel sahilde kumla oynarken elbisesi ve üzeri çok kirlendi. Eve gibip banyo yapacak. Bu yüz güldüren bebeklerden birisi de banyo yaptırma oyunu olarak bizlerin huzuruna ekranlarımıza konuk oluyor.


Bebeği banyo yaptırmak için küvete suyu . Bu oynadığı oyunlarla kirlenen bebek prensesimiz Elsayı banyo yaptırıp çok eğleneceğiz. Bebeğe banyo yaptırma oyununa başlamak için play butonuna tıklamanız yeterlidir. Banyo yapmak isteyen bebekle. Oyunda küvet içerisindeki bebeğe banyo yaptıracaksınız.


Her evde Noel gelişiyle birlikte neşe ve iyi mizah geliyor. Baby Born Annabelle yıkanıyor. Böylece banyo yapmak hem ebeveynler hem de bebek için daha zevkli bir hal alacak,.


Dışarısı çok yağmurlu. Oyuncak bebek banyo yapma videosunu izleyelim. Elis ve Emily oynarken. Seçkin bölümleri izle! Rengarenk Oyun Hamuru Sürpriz Yumurtalar, Heidi Harika Kanatlar . LOL sürpriz oyuncaklar ile LOL havuzunda banyo yapma oyunları oynuyoruz.


Dragon city dragon city

Anneyi Oyna ve Sevimli Bebeklere İlgi Göster, Yüzlerce Kıyafet ve . Bebek ginger banyo yapmak istiyormuş ama tek başına kendisini yıkayamayacağı . Selin ve arkadaşı bugün partiye. Okul öncesi oyunlar ! Meryem çocuk oyunları oynamayı çok sever - pazara gidip ve meyve sebzeleri alıp yemek yapma oyunu oynuyor. Bebek yıkama oyunu farklı bölümden oluşuyor.


Barbie Balerin Bebek DVP(At Kuyruğu Saçlı). Yoğun bir gün geçiren Angela güzel bir banyo yapmak istiyor. Bebeğin banyoya gireceğini anladığında ya da küveti gördüğü anda banyo yapmak istemiyor ve ağlıyorsa bu işi onun seveceği bir oyun haline . Ayşe ve oyuncak bebek Gül ile evcilik oyunları videoları Türkçe izle.


Dragon city dragon city

Arkadaşlar, hangi oyunu daha çok. Daha sonra ise Play tuşuna basıyorsunuz. Annesi de ona bunun aslında çok güzel bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyor.


Kapalı ortamlar, alış-veriş merkezleri, kapalı oyun parkları, kalabalık ev . Oyun bebek ve çocuk için en iyi öğrenme ve gelişme alanıdır. Bebeğin bezini değiştirirken, onu beslerken ve banyo yaptırırken onunla. Bugün onun banyo yapma günü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar