12 Temmuz 2018 Perşembe

Hayatı kolaylaştıran basit icatlar

Gün geçmiyor ki bir şeyle biraz daha fazla uğraşmamak için bilim insanları icat üstüne icat yapmasın. Bu karmaşık giriş cümlesinden sonra . Cüzdanınızdan bu portatif ampulü çıkarıp kullanırsınız, bu kadar basit ! Hayatı kolaylaştıran ilginç buluşlar. Yeni bir ürün gördüğünüzde Bunu ben de düşünebilirdim dediğiniz oldu mu hiç?

Kendisi küçük işlevi büyük ev aletleri ile zamandan tasarruf etmenin keyfini çıkartmak istemez misiniz? Eğer düşünseydim milyarder olabilirdim. Build a simple robot out of markers, a vibrating motor, and a battery pack. Japonların çılgın buluşları yer yer hayatımızı kolaylaştırırken , kimi zaman da ne işe yaradığını.


Günlük hayatımız bize vakit kaybettiren, can sıkan ufak tefek şeylerle dolu. Uzakdoğu mutfağını seviyorsanız ancak tahta çubukları kullanma konusunda başarılı değilseniz bu icat tam . Anne-baba olmayı teknik olarak kolaylaştıracak icatlara göz atın. Pratik dekorasyon ürünleri, yaşam alanlarınızdaki küçük sorunlara çözüm üreterek hayatınızı kolaylaştırır.

Bir Tesla olmasalar da hayattaki sinir bozucu durumlara dur diyen mucitlerden hayatı kolaylaştıran icatlar. Hepsi bizim olsun istiyoruz. Al-Haitam, mum ve üzerinde küçük bir delik bulunan bir perde kullanarak basit bir Camera Obscura yaptı. Teknolojinin gezginlerin hayatındaki yeri artıyor. Bu hafta seyahatler için geliştirilen en iyi icatları araştırdık.


Akıllı bavul kilitlerinden taşınabilir . Bir ağacı oymuşlar, içine dünyayı koymuşlar (televizyon). Kırışık mırışık bu giysiyi giyemem, kim düzeltir bilirim, adını söyleyemem (ütü). Ağzını açar alev saçar, . Bu hayatı kolaylaştıran icatları görünce neden daha önce sizin aklınıza gelmediğini düşüneceksiniz. Bu hastaların çoğu işitme cihazları ile hayat kalitelerini artırabilecek olsa da, estetik kaygılar nedeni ile. Küçük, basit , tasarımları beğeni toplayan bu icatlar sayesinde bazı zorluklar kolayca aşılıyor.


Biz de buradan yola çıkarak Japonların hayatımızı kolaylaştıran kendilerine özgün icatlarını bulduk. Basit Bir Koltuk: Burrow Sofa. Tren koltuklarını çevirme. Bu icat yapılana dek, tüm motorlar dıstan yanmalı motorlar yani .

Birbirinden zeki insanlar, yine sizlerin hayatını kolaylaştırmak için. Bu icatlar hayatınızı kolaylaştırmak için şaşırtıcı derecede basit ama bir o . Küçük ama hayatımızı kolaylaştıran harika icatlar - 4. ANNELERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRAN İNOVATİF İCATLAR. Burnundan tertemiz nefesler alabilmesi için son derece basit ama etkili bu . USB cihazlar ilk çıktıkları günden beri hayatımızı kolaylaştırmaya devam . Mısır tutumaçları,muz koruyucu, kilitli fincan, . Bunlardan hangileri hayatınızı kolaylaştırır?


Fakat aslında o kadar da basit değil! Herkesin sürekli yaşadığı kulaklık sorununu artık maziye gömecek bir icat !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar