5 Temmuz 2018 Perşembe

Hp scanjet g3110

Hp scanjet g3110

Tahminlere göre yaklaşık 1bin işletmenin . Doğru ihtiyaç analizi ile işletme yapınıza en uygun e-Fatura uygulamasına Logo güvencesi ve tecrübesi ile kavuşabilirsiniz. Vergi Usul Kanunu (VUK) tebliği ile hayata geçirilen ve Mart 20tarihinden itibaren uygulamada olan e-fatura, veri format ve standardı Gelir. E-arşiv ve E - Fatura Nedir , 20yılında uygulamaya konulan e-arşiv ve e-fatura zorunluluğu birçok şirketin geçiş sürecinde yer almaktadır.


Hp scanjet g3110

Merkezi yönetime bağlı harcama birimlerinde e - fatura dönemine geçiliyor. Son zamanlarda yaptığınız bir alışveriş sonrasında faturanızın, tarafınıza e -posta ile ulaştırılacağını duyuyor olabilirsiniz. E - fatura , faturalamanın kağıtsız olarak elektronik yollarla yapılmasıdır.


Fatura , fatura gönderme, alma, saklama, görüntüleme işlemlerinin elektronik ortamda yapılmasını sağlayan bir fatura sistemidir. Fatura nedir , matbu faturadan hangi yönleriyle ayrılır? Fatura, formatı ve standardı Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından belirlenen, Vergi .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar