6 Temmuz 2018 Cuma

Itfaiye oyunları oyna

Favori oyununu bul ve hemen oyna ! Oyunları - Tüm ücretsiz oyunlar KralOyun. Acil durumlarda bir ambulans kadar iş gören itfaiye aracını kullanmak da hızlı ve atik olmayı gerektirir. Masum hayatlar artık sizin elinizde var!


Bu inanılmaz bir Amerikan Firefighter olmak ve cehenneme benzer. Herkese merhaba arkadaşlar, bu videomda itfaiyeci oyunu nasıl oynanır onu gösterdim.

Ayrıca Pontypandy kasabasında insanlara yardım etmeyi amaçlayan İtfaiyeci Sam (Fireman Sam) flash oyunları . Oyunu oynamanın tadına burada varın. Burada en azindan degisik İtfaiye oyunları oyunu sizi bekliyor. Süper itfaiye görevlisinin araçları kullanarak bölgede çıkan yangınlara müdahele etmesi gerekmektedir. Alanda çıkan yangının yerini tespit etmek için yön . Oyunumuzda bir itfaiye erini canlandırıyoruz ve binanın yangın çıkan katlarına anında müdahale . Atlama minderi brandası ile yangın çıkan binanın etrafında koşarak itfaiyeci oyunu oyna. En güzel ve yeni Pc oyunu oynayın.


Araba Yarışı oyunları , ilgili oyunlar ve güncelleri online oyna.

Oyun Rota ile tüm Htmloyunları oynamak için tıklayın. Tüm eğlenceli oyunlar sizinle. Büyük bir şehirde itfaiye istasyonunu siz yönetiyorsunuz telsizden gelen ihbara hemen. Videoyu Büyüt Tekrar Oyna. Itfaiye ile çıkan yangınları söndürmelisiniz.


Etiketler : itfaiye , yangın söndürme ,. ITFAIYE OYUN , sadece FANOYUNLAR oynayın. En deneyimli itfaiyecilerle ateşli bir cehennem yapın. Kırmızı itfaiye aracını park et. Ama önce oraya ulaşmak gerekiyor!


Yangın tatbikatından ziyade yangına müdahele . Simulatörü oynunu güvenli oyun sitemizden gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz. Robotu - Buraya tıklayarak İtfaiye Robotu oyunları oyna Oyunyolu! Kurtarma oyunları ve diğer farklı oyunlarını bedava oynayabilmek için. Kral itfaiye oyunlarkral itfaiye oyununu sitemizden ücretsiz oynayabilirsiniz. Bilindiği gibi de yangın söndürme konusunda gecikirler . Sam bu çizgi filmle bir çok şeyi değiştirmişe benziyor.


Oyunda yangın çıkan bölgeye itfaiye göndermeli ve.

Saniye bitmeden ulaşın ve yangını söndürün. Tüm İtfaiye oyunları ve benzer İtfaiye oyunu çeşitleri. AŞÇILIK MESLEK OYUNU. ARKEOLOG MESLEK OYUNU. TFAİYECİ MESLEK OYUNU.


Sarı oyun ile bedava. YGame sitesinde 70. En son çıkan Unity3d araba ve Giydirme oyunlarında lideriz. COM, yıldan fazla süredir . En sevilen itfaiye oyunları oyunu oyunu oyna.


Are you interested in itfaiyeci , bombaci, oyna , oyunları , oyunu , çocuk? Bedava oynamak için . These are the best websites on these topics.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar