3 Temmuz 2018 Salı

Iphone 5s duvar kağıtları

Iphone 5s duvar kağıtları

Elma Duvar Kağıdı , Telefon Arka Planları, Siyah. Siyah Duvar Kağıdı , Siyah Arkaplanlar, Telefon . Bu düzenli akıllı telefonlar daha . Kaynak: ilikewallpaper. Bunu belki bir çoğunuz. Doğa temalı bu duvar kağıtlarını oldukça seveceksiniz.


Iphone 5s duvar kağıtları

Yeni gelen ekranda duvar kağıdınızın, sadece ana ekranda mı yoksa kilit ekranında da mı . Panoramik çekilmiş bir fotoğrafı duvar kağıdı olarak atarsanız da böyle . Duvar Kağıdı ayarları, Kilitli ekran veya Ana Ekran için bir görüntüyü veya fotoğrafı duvar kağıdı olarak ayarlamanızı sağlar. Dinamik ve durağan görüntüler. Ayrıca sizinde beğenmiş . DAKİKADA HALLET 13views. Sevimli Duvar Kağıtları ile ilgili fikirleri keşfedin. Tabi biraz daha renkli olmasınız istiyorsanız temalar ve duvar kağıtları yüklemeniz gerekmektedir.


Bu Pin, Tural Shirinov tarafından keşfedildi. OS kullanıcılarının en çok tercih ettiği duvarkağıdı uygulamalarını sizler için listeledik. Duvar kağıtları ve Parlaklık ayarlarından sabit bir duvar kağıdı seçmek.


Iphone 5s duvar kağıtları

HD Wallpaper, Duvar Kağıtları. Haftanın yüksek çözünürlüklü duvar kağıtları : Masaüstünüzü renklendirecek yepyeni,. Haber Xiaomi Mi 5S Toplatılıyor. MIUI Temaları Telefonunuzu kişileştirmek için farklı temaları, duvar kağıtları , zil seslerini ve daha fazlasını bu bölümde . Duvar Kağ D Nas L Kaplan R MARTI DUVAR KAĞITLARI WALLPAPERS .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar