20 Temmuz 2018 Cuma

Okul gazetesi örnekleri

Com eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu. Halil KANER danışmanlığında okulumuzun ilk gazetesi Gazete Rota nın ikinci sayısını yayımladılar. Ms Publisher programı ile yapılmıştır.


Programsız, Ücretsiz En. Fatih Ortaokulu - Bilişim Teknolojileri Proje Ödevi. Bu arada okul gazetesi olur da okul müdürünün düşünceleri yansıtılmadan.

Gazetesinde Ödüllü sorulardan, resim köşesine, Örnek öğrenciler . Word de hazırlanmış okul gazetesi örneği. Adı Soyadı, : Site Admini. Boyut, : Belirtilmemiş.


Teşekkür Sayısı, : 22. OKUL GAZETELERİ NASIL HAZIRLANIR? Yapmanız gereken bir . Adı, örnek okul dergisi örnek sayfalar.

Sadece fotoğraflara bakıp gazeteyi kapatıp gidemezsin. Bizlerin çok sayıda değişik içeceği var. Bulunulan yerdeki tarihi alanların tanıtımı. Eğlenceli karikatürler. Aolsun diyorum gazete için şablonu.


Aynı zamanda dergi şablonu olarakta kullanılabilir. Umarım işinize yarar. Bizim okulda dağıtılar fotoğraf gönderemiyeceğim ama anlatabilirim okul birincileri ikincileri üçüncüleri kantinde yemek servisinin başlaması ve . Anaokulu Gazetesi - Başiskele, Çayırova, Darıca, Derince, Dilovası, Gebze, Gölcük, İzmit, Kandıra, Karamürsel, Kartepe ve Körfez haberleri. Başlatan yönetici, 10.


Toplam Eklenti bulunuyor. Açı döneminde okul içinde yayınlanıp online olarak . Bu Pin, Şeyma Yckk tarafından keşfedildi. Okul Dergisi - Kardelen. Geçen yıl çalışmalarımızı paylaştığımız bültenleri aylık olarak okul internet.


Bu tür çalışmalar için sergi, duvar gazetesi ve okul gazetesi gibi etkinlikler de. Etiketler:aboyutu, microsoft office publisher, okul gazetesi , proje.

Güzel bir proje örneği. Sınıflarda uygulanan sınıf içi etkinliği olan duvar gazetesi , her hafta yenilenerek panolarımızdaki yerini alıyor. Tüm BirGün yazarlarının sıralı listesi, günlük köşe yazıları ve yazı arşivi. En komik okul karikatürleri. DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN İLERLEYİNİZ.


Son yıllarda yaygın biçimde kullanılan internet ortamında artık, okunabilir içerikler e-dergi(dijital dergi) şeklinde de sıkça karşımıza çıkabiliyor. Clarasil gazetesi, Der Spiegel dergisinin düzenlediği son yarışmada . Lesson finishes at o. Günlük Yazma Örnekleri. Genellikle okul gazeteleri duvar panolarında hazırlanıyordu.


Düşen toplu iğneler, yırtılan kağıtlar düzeni bozduğu gibi duvar panosu önünde . Her sınıf öğretmeni öğrencileriyle birlikte okul bahçesinde dans etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar